blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Onze adviezen

Apps die je helpen besparen

Geschreven door Daniella

Nu de kosten voor september er weer aan zitten te komen (soms zijn die nog hoger dan januari), is het interessant om te weten hoe technologie je kan helpen besparen. Er zijn bepaalde apps die het gemakkelijker maken om meer controle over je uitgaven te krijgen, waarmee je minder geld aan bepaalde vaste onderdelen van je budget besteedt en waardoor je dus elke maand geld kunt besparen. Experts zeggen dat een van de sleutels tot het besparen van geld: een meer gedetailleerde registratie van onze financiën is. Vandaag gaat ShBarcelona je daarom enkele mobiele applicaties laten zien, die je helpen minder te spenderen en meer te besparen. Vullen maar die spaarpot!

Gerelateerd artikel: Tweedehands boeken in Barcelona

Applicaties om te besparen

Foto via Pixabay

Er zijn veel applicaties of apps die je helpen besparen. Vooral in tijden dat de uitgaven hoger zijn dan in andere maanden, zoals na de vakantie of in de maand januari, kun je er je voordeel mee doen. Vakanties en feestdagen zorgen immers altijd voor extra uitgaven. De eerste app die aanbevelenswaardig is, is Jouw Uitgaven(Tus Gastos). Het is een applicatie die beschikbaar is voor iOS en Android en de app is geïntegreerd in het MyValue-platform. Op een eenvoudige en gemakkelijke manier kun je al je uitgaven invoeren, om op die manier de volledige controle over je financiën te krijgen. Met het MyValue-platform, waarmee je al je inkomsten en automatische afschrijvingen kunt beheren, is al je geld overzichtelijk gemaakt en zo is het veel eenvoudiger om je uitgaven onder controle te krijgen en verspilling te voorkomen. Je kunt de inkomsten en uitgaven ook vergelijken, zodat je je saldo indien nodig aan kunt vullen. De volgende applicatie is Fintonic. Fintonic is ook beschikbaar voor Android en iOS. De applicatie is ontworpen in Spanje en het geeft je de mogelijkheid om je accounts bij verschillende banken te beheren. Fintonic stuurt ook waarschuwingen met betrekking tot belangrijke kwesties, zoals commissiekosten, vervaldatums en dubbele afschrijvingen. Het meest interessante zijn de oplossingen en het advies over je financiën en de mogelijke diensten die nuttig kunnen zijn met het oog op je bestedingsprofiel en je inkomen. Het is een zeer complete en intuïtieve applicatie, die je volledige controle geeft over je financiën, zodat je geen enkel detail mist en je maand na maand kunt besparen.

Gerelateerd artikel: De beste locaties voor de uitverkoop in Barcelona

Foto via Pixabay

En hier is dan eindelijk een zeer interessante website om te besparen op voedsel. Een van de handigste manieren om te sparen is het vergelijken van supermarktprijzen, want je hebt natuurlijk niet meer de tijd en het geduld dat je moeder vroeger had, om prijzen in de supermarkt of krantjes met aanbiedingen te gaan vergelijken.  Daarom is er de computer om je leven te vergemakkelijken. Het kan bovendien je financiële status verbeteren. De website heet SoySúper en hoewel het geen applicatie is, is het een zeer nuttig en effectief hulpmiddel om elke maand op voedsel te besparen. SoySuper vergelijkt de prijzen van de meeste supermarkten in Spanje, waaronder; Condis, Caprabo, Alcampo, Carrefour, Mercadona, Eroski, Day, El Corte Inglés en Hipercor en je kunt de aankoop vanaf de website zelf doen. Producten met een groter volume leveren vaak nog meer voordeel op. Bij elke supermarkt kun je aankopen doen, hoewel je natuurlijk wel rekening moet houden met de verzendkosten van elke supermarkt. Maar je kunt zien bij welke supermarkt je de beste deal krijgt en soms loont het zich om verschillende aankopen bij diverse supermarkten te combineren voor de beste prijs. De website is een goed hulpmiddel, dat zeer nuttig en praktisch is.

Wat vind je van deze apps om geld te besparen? Heb jij nog een gouden bespaartip?

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter