blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Sport en activiteiten

Wintersportartikelen kopen in Barcelona

Geschreven door Daniella

Het skiseizoen 2018-2019 is net begonnen en liefhebbers van sneeuw en bergen hebben geluk. De skigebieden van de Catalaanse Pyreneeën bieden namelijk bijna 700 km aan pistes voor de echte wintersportfanaat. Meer en meer mensen zijn geïnfecteerd met het skivirus en zodra je je weekenden en wintervakanties met het beoefenen van deze sport doorbrengt,  kun je bijna niet meer stoppen. Of je nu een ervaren skiër bent of net begint, je hebt een goede skiuitrusting, de juiste kleding en handige accessoires nodig. Om het seizoen goed te beginnen vertelt ShBarcelona je vandaag waar je de beste wintersportwinkels in Barcelona kunt vinden.

Gerelateerd artikel: Skigebieden in de buurt van Barcelona

Winkels voor de wintersporter

Foto via Pixabay

In Barcelona zijn er flink wat winkels die sneeuwliefhebbers helpen aan alles wat ze ook maar nodig zouden kunnen hebben. Ook vind je er de beste kerstcadeaus voor dat ene familielid dat graag skiet. Een winkel die al heel wat jaren bestaat, is Cuylás aan de Via Augusta 187. Ze hebben er de beste merken in kleding, uitrusting en accessoires, waaronder: Arteryx, Decente, Frauenschuh, Mountain Force, Kastle, Blizzard, Faction, Atomic, Salomon, Nordica of Tecnica. Ze zijn op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen en via social media delen ze interessant nieuws en leuke aanbiedingen. Een andere winkel voor al je essentiële winteritems is Daffi Barcelona aan de Carrer Paris 124. In 2017 hebben zij hun 25-jarig bestaan ​​gevierd. Het is een zeer complete winkel met goed getraind en attent personeel. Bij Daffi vind je de beste merken en het meest waardevolle advies. Ze zijn zo gepassioneerd over de wintersportwereld, dat ze een tijdschrift publiceren en uitstapjes organiseren naar de sneeuw. Volg Daffi op social media; ze zijn er zeer actief en hebben goede deals voor volgers.

Gerelateerd artikel: Ontdek de provincie Barcelona

Foto via Pixabay

Iglú zit aan de Carrer Aribau 35 en aan de Carrer Mallorca 316. De winkel aan de Aribau is gewijd aan skiën en wandelen. En die aan de Mallorca heeft alles met betrekking tot skiën, freestylen en snowboarden. Het zijn twee winkels met ruime assortimenten in Barcelona. En zoals ze zelf beweren, kun je in hun winkel alles vinden behalve sneeuw. En ze hebben nog gelijk ook: als je op de hoogte wil blijven van al het nieuws uit de wereld van sneeuw, blijf je hier telkens weer terug komen. Een andere bekende naam voor skifans is Barrabes in Carrer Roger de Llúria 77. Ze hebben ook winkels in Madrid, Benasque, Zaragoza, Jaca en Huesca. Ze hebben alles op het gebied van materiaal, schoeisel en accessoires. Bovendien bieden ze al jaren online verkoop aan met gratis verzending. Het is de moeite waard de website en het blog te bezoeken, waar je interessante informatie en aanbiedingen kunt vinden. Ski Center aan de Carrer Diputació 374 heeft meer dan 30 jaar ervaring in de sportwereld en is gespecialiseerd in ski-, berg- en sportschoenen. Ze hebben een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en een uitstekende klantenservice. Je kunt ze zelfs vragen stellen via WhatsApp!

Ga jij je deze winter vermaken door op de lange latten te gaan staan? 

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter