blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Wetenswaardigheden

De beste kerstinkopen doen in Barcelona

Geschreven door Daniella

Kerstshoppen is voor veel mensen een grote uitdaging. Natuurlijk zijn er uitzonderingen, zoals diegenen die de beste aanbiedingen weten te kiezen en veel geld besparen. Of wat dacht je van de mensen die maanden van tevoren al hun cadeaus in huis halen. De meesten van ons laten de kerstcadeautjes echter tot het allerlaatste moment liggen. Helaas betekent dit dat je vaak duurdere producten koopt, omdat bedrijven dit weten en daardoor de prijzen stijgen. Toch zijn er enkele kansen om geld te besparen, die zeer interessant zijn voor de kerstinkopen. Vandaag vertelt ShBarcelona waar je de beste kerstinkopen kunt doen.

Gerelateerd artikel: Uitjes vanuit Barcelona in de decembermaand

Ideeën om deze kerst goedkoper te shoppen

Foto via Pixabay

Er zijn veel opties om goedkoper te shoppen voor Kerstmis. Als je gebruik maakt van aanbiedingen of op de juiste plaatsen weet te shoppen, kun je veel geld besparen, dus het is goed om hier rekening mee te houden. Een van de ideeën is om te wachten op de aanbiedingen van Black Friday en Cyber ​​Monday. Deze twee belangrijke data als het aankomt op aanbiedingen,  vinden plaats op 23 november (Black Friday) en 26 november (Cyber ​​Monday). Black Friday is een Angelsaksische traditie, die al enkele jaren in Spanje wordt gehouden en uitstekende aanbiedingen heeft. Het vindt plaats op de vierde donderdag in november en je kunt er geweldige kortingen krijgen. Het duurt meestal tot en met de maandag erop, Cybermaandag. Het is een ideaal moment om alle kerstcadeaus te kopen, zowel in fysieke winkels als warenhuizen en in online winkels. Van de online aanbiedingen komt overigens de naam Cyber ​​Monday. Het is interessant om van te voren de prijzen van de artikelen waarin je geïnteresseerd bent in de gaten te houden, om te weten of de korting die in deze periode wordt gegeven ook echt de moeite waard is.

Gerelateerd artikel: De beste locaties voor de uitverkoop in Barcelona

Foto via Pixabay

Een ander alternatief om op de kerstinkopen te besparen, is om cadeaus te kopen op websites als Amazon, waar je heel veel producten kunt vinden tegen een lagere prijs. Het belangrijkste is altijd om prijzen in verschillende online winkels te vergelijken en de goedkoopste te kiezen. Hoe dan ook, ga alsjeblieft niet op het allerlaatste moment in december winkelen voor je kerstcadeaus, want hoe langer je wacht en hoe later je bestelt, hoe groter de kans dat je bestelling niet meer op tijd in huis is. Door de piek in online aankopen en de drukte bij de leverdiensten loop je het risico je cadeaus pas na de kerst – of zelfs in het nieuwe jaar – te ontvangen. Daarom is de meest belangrijke tip bij online winkelen: vergelijk de prijzen en bestel direct, zodat je tijdig je bestelling zult ontvangen. Als je niet het risico wilt lopen dat wat je online bestelt niet de kwaliteit heeft die je wenst, of als je advies nodig hebt, kunt je er tot slot voor kiezen om te winkelen bij grote winkels zoals El Corte Ingles, dochterondernemingen van Inditex of speelgoedwinkels zoals Drim.

Welk advies of welke tips heb je nog voor het doen van kerstinkopen?

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter