blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Sport en activiteiten

Padeltennis spelen in Barcelona

Geschreven door Daniella

Er is één speciale sport die men in Barcelona vaak speelt die je wellicht wilt proberen tijdens je verblijf in de stad. Dat is padel tennis. Als je je hier inderdaad aan wilt gaan wagen, dan zijn er veel clubs in en om de stad waar je terecht kunt en het zal je niet heel veel kosten. In dit artikel geeft ShBarcelona je informatie over clubs waar je voor minder dan €10,- terecht kunt om padeltennis te spelen.

Gerelateerd artikel: Skigebieden in de buurt van Barcelona

Padel Mollins

Foto via Visualhunt

Zover we weten is Padel Mollins op dit moment één van de goedkoopsten. Deze club is alleen niet echt in het centrum van Barcelona te vinden, maar in de plaats Molins del Rei. Het is een stukje rijden vanaf de stad zelf en als je liever niet zelf rijdt kun je natuurlijk ook de trein pakken. De kosten voor padel tennis zijn maar €5,- voor 1 uur en 15 minuten en €4,- voor een uurtje.

Locatie: Carrer Anselm Clave 44, Bajo Llobregat

Badalona Padel Club

Als je geen auto hebt of liever binnen de stadgrenzen blijft is Badalona Padel Club de perfecte club voor je. Ze rekenen hier iets meer als je tussen 9.00 en 17.00 uur wilt padel tennissen. Op andere tijdstippen gelden andere prijzen. Het loont zich daarom om de website van de club te bezoeken en te kijken of er leuke aanbiedingen zijn. Het huren van een baan kost normaal €6,50 per uur.

Locatie: Carrer Masnou 6, Badalona

MB Padel

Foto via Visualhunt

Deze baan ligt in een “free zone” van Barcelona. MB Padel ligt in een industrieel gebied in een deel van de stad dat bekend staat als Mercabarna. De prijzen hier zijn echter heel redelijk en op de website vind je allerlei leuke aanbiedingen, zoals bijvoorbeeld een 4 uur durende clinic op zaterdag voor €20,-. Kijk voor prijzen voor de overige dagen van de week online.

Locatie: Mercabarna, ingang straat K op industriegebied Zona Franca

Club Esportiu Hispano Francès

Deze club vind je vlakbij het Hospital Vall d’Hebron. Het is aan te raden de baan bij Club Esportiu Hispano Francès na 15.00 uur te reserveren, aangezien ze dan maar €6,- per uur in rekening brengen. Maar net als bij alle andere clubs adviseren we je eigen materiaal mee te nemen, aangezien ze een bijdrage vragen als je dit niet bij je hebt.

Locatie: Carrer de Jorge Manrique 15-19

Gerelateerd artikel: Vind de adrenalinekick in Barcelona

Nova Icària Esport & Fit

Deze club ligt in Villa Olimpica in Barcelona. De banen kosten normaal tussen de €8,- en €9,- per uur. Soms zijn ze ook voor maar €6,- te huur.

Locatie: Avinguda D’Icària 167

Village Padel Club

Village Padel Club ligt in de plaats Sant Feliu de Llobregat, dichtbij Barcelona. Het is ideaal als je van plan bent langer dan een maand in Barcelona te blijven. Hier betaal je slechts €19,- per maand en je mag er op elk moment van de dag spelen.

Locatie: Carrer de Sant Josep 166, Sant Feliu de Llobregat

Mocht je voor een (veel) langere periode in Barcelona blijven en wil je dan regelmatig padel tennis spelen, schrijf je dan in bij één van de clubs. De gemiddelde prijs die ze vragen voor een jaarabonnement – waarbij je gebruik mag maken van alle faciliteiten – is €40,- per maand.

*Hoofdfoto door Juan G. Hurtado via Visualhunt

Wat vind jij van padeltennis?

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter