blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Vrije tijd en cultuur

Vind de adrenaline-kick in Barcelona

Geschreven door Maisa

Hoe je van snelheid en avontuur, hou je van leuke spannende activiteiten. Heb je zin om je hart door je hele lichaam te voelen kloppen? Heb je zin om je zelf uit te dagen om extreme sport momenten aan te gaan. Ben jij simpelweg een adrenaline junk of op zoek om Barcelona op een hele extreme en spannende manier te leren kennen. Dan is dit artikel door ShBarcelona helemaal wat voor jouw.

Parachutespringen

Foto via Visualhunt

Het is moeilijk om een grotere adrenaline rush dan degene die je krijgt van parachutespringen te bereiken. Als je echt wilt dat je hartkloppingen door je lichaam raced dan is dit ultieme uitdaging . Er zijn verschillende bedrijven waarbij je kan parachutespringen in Barcelona en allemaal zijn zowel voor beginners en gevorderden
skydivers.

Bergklimmen

De adrenaline rush parachutespringen bij het bergklimmen is net wat anders dan bij het bergklimmen. Je klimt er niet als een wilde erop los, maar je neemt iedere hand-voetgrip nauwkeurig. In de Pyreneeën die ten noorden van Barcelona liggen kan je bergklimmen in een adembenemend omgeving

Puenting

Puenting overtreft misschien wel de adrenaline rush van parachutespringen. Je kan deze adrenaline sport op verschillende super mooie locaties in Catalonië uitoefenen. Puenting is het broertje van bungeejumpen maar in plaats dat je aan het elastiek stuiteren swing je er aan. Puenting was oorspronkelijk bedoelt om bergbeklimmers te helpen om over hun angst heen te komen. Nu is het een extreme sport waar iedere adrenaline junkie gek op is.

Gerelateerd artikel: Dineren in het donker in Barcelona

Water jet

Foto door Corentin Foucaut via Visualhunt

Foto door Corentin Foucaut via Visualhunt

Op de water jet is één en al adrenaline pret. Je voelt je als koning of koninging van de snelheid op het water en je hart gaat nog harder dat de jet zelf. Hou jij van zee, golven en snelheid dan is de water jet echt iets voor jou.

Canyoning

Canyoning  is de ultime sport die een goede lichamelijke conditie vereist en die tegelijkertijd voor een adrenaline rush zorgt. Het is een intens avontuur van klimmen, zwemmen, kruipen, abseilen en klauteren. Behalve dat canyoning een echte kick geeft op adrenaline gebied, geeft het ook een visuele kick, aangezien de natuur in Catalonië zeer mooi kan zijn.

Ben je op zoek naar accommodatie? ShBarcelona helpt je bij je keuze.

*Hoofdfoto door Free-Photos via Pixabay

Over de auteur

Maisa

Regisseur van de dans theater groep Beneath the Skin en mede oprichter van Literate Laundrettes. Actrice, dichteres en danser.

Laat een reactie achter