blog shbarcelona català   blog shbarcelona français   blog shbarcelona castellano   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Aanbevelingen

Vier je vrijgezellenfeest in Barcelona

Geschreven door Daniella Bruls

Barcelona is één van de populairste steden van Europa voor een vrijgezellenfeest. Dat ligt niet alleen aan het klimaat, het nachtleven en het heerlijke eten, maar vooral aan de riante keuze aan activiteiten die hier aangeboden wordt. Hieronder vind je een aantal van de beste bedrijven in Barcelona die je helpen je laatste vrije dagen als vrijgezel te vieren.

Despedidas Soltero en Barcelona

Foto door brittanea via Visualhunt

Oftewel: Tot ziens, vrijgezel! De naam van dit bedrijf zegt dus genoeg. Als je de website van Despedidas Soltero en Barcelona bezoekt, zie je dat ze niet alleen vrijgezellenfeesten organiseren, maar een veel uitgebreider aanbod aan evenementen hebben. Je kunt ook kiezen voor een feestje op een boot, avontuurlijke sporten of paintballen.  Natuurlijk is de stripper voor de toekomstige bruid of bruidegom ook gewoon te boeken.

Eventos Kanalla

Eventos Kanalla heeft een uitgebreid aanbod aan allerlei soorten vieringen waarbij speciale onderdelen – zoals bijvoorbeeld een limousine – gewenst zijn. Bij dit bedrijf vind je zowel de klassieke vrijgezellenfeestjes voor zowel dames als heren, als ontspannen of avontuurlijke feesten waarbij dames èn heren welkom zijn.

Gerelateerd artikel: Adrenalinekick in Barcelona

Mucho más

Foto via Visualhunt

Bij Mucho más vind je een gevarieerd aanbod aan activiteiten, zoals een showdiner, een avondje disco, het huren van paarden, Harleys of limousines, skydiven èn zelfs een compleet 24-uurs feest! En natuurlijk kunnen de strippers ook niet ontbreken! Je viert je vrijgezellenfeest immers maar één keer!

Despidalia

Despidalia heeft vooral veel opties voor de dames die hun vrijgezellenfeestje in Barcelona willen vieren. Denk aan het huren van een boot, het doen van een fotoshoot, genieten van een showdiner, je eigen videoclip opnemen, paintballen… de keuze is er reuze! Op de website kun je ook een keuze maken aan de hand van je budget. 

Musibodas

Musibodas is wederom een geweldig bedrijf dat dames helpt hun ultieme vrijgezellenfeest te vieren. Ze bestaan als sinds 1985 en dat betekent dat ze meer dan voldoende ervaring hebben. Een feestje op zee, een sexy dansles,  spellen met humor… al deze activiteiten zijn een gegarandeerd succes!

Je eigen vrijgezellenfeest organiseren

Foto door NFGphoto via Visualhunt

Hoewel je hierboven hebt kunnen lezen dat er genoeg bedrijven zijn die je feestje voor jou organiseren, kun je het natuurlijk ook zelf doen! Er zijn genoeg activiteiten om uit te kiezen en je kunt met onderstaande opties prima een eigen programma samen stellen voor je laatste dagen als vrijgezel.

Paaldansles

Tijdens een vrijgezellenfeestje gaan we graag helemaal los. En waarom dan niet met jouw vriendinnengroep een paaldansles nemen? Er zijn meerdere locaties waar dit aangeboden wordt: Pole Dance FactoryOnair BarcelonaFeeling Woman Pole Dance/Sport en Pole Dance BCN.

Quadrijden

Hou je van snelheid? Ben je graag buiten? Dan is quadrijden precies de activiteit die je zoekt voor je vrijgezellenfeest. Geniet van het quadrijden in de prachtige natuur, doe een wedstrijdje met je vrienden en boek dit bij o.a.: Barcelona AdventureActiv Natura en Lifestyle Barcelona. Bekijk de verschillende pakketten en maak je keuze!

Gerelateerd artikel: Kuuroorden en wellnesscentra in Barcelona

Escape room

Escape Rooms zijn een trend op dit moment. Deelnemers worden opgesloten in een ruimte en de uitdaging is om binnen een bepaald tijdsbestek de puzzels in die ruimte op te lossen en te ontsnappen. Er zijn diverse escape rooms in Barcelona, zoals: EnigmikChicken Banana en Roomin.

Moordspel diner

Foto via Visualhunt

Een leuke activiteit voor zowel dames als heren is het moordspel diner. Dit is een activiteit op locatie waarbij je verschillende karakters leert kennen. Op een bepaald moment wordt er iemand vermoord en als deelnemer ga je vervolgens uitzoeken wie de dader is. Op de website van Lifestyle Barcelona vind je een veel ruimer aanbod dan alleen het murder mystery diner.

Je kunt allerlei activiteiten ondernemen met vrienden en familie om afscheid te nemen van je vrijgezelle bestaan. We hopen dat je voldoende te snuffelen hebt en je uiteindelijk een goede keuze kunt maken voor jouw feest! Je zult hoe dan ook ontzettend veel plezier beleven!

Zoek je accommodatie voor tijdens je vrijgezellenfeest in Barcelona?
ShBarcelona heeft volop keuze. 

*Hoofdfoto door Scott Webb via Visualhunt

Vier je vrijgezellenfeest in Barcelona
5 (100%) 1 vote

Over de auteur

Daniella Bruls

Daniella is een enthousiaste schrijver en vertaler. Zij geniet van het bruisende leven in Barcelona.

Laat een reactie achter