blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Sport en activiteiten

Vier je vrijgezellenfeest in Barcelona

cocktails
Geschreven door Daniella

Barcelona is één van de leukste steden voor een vrijgezellenfeest in het buitenland. Dat ligt niet alleen aan het klimaat, het nachtleven en het heerlijke eten, maar vooral aan de riante keuze aan activiteiten die hier aangeboden wordt.

  • toeristische appartementen in barcelona

 

Hieronder geeft ShBarcelona je een aantal suggesties voor bedrijven die je erbij helpen je laatste vrije dagen als vrijgezel op een goede manier te vieren.

Je vrijgezellenfeest in Barcelona laten organiseren

Bespaar je de tijd en moeite door met een van onderstaande bedrijven in zee te gaan. Ze hebben ervaring en maken er een onvergetelijke dag of weekend van voor jou en je gezelschap.

Despedidas Soltero en Barcelona

Oftewel: Tot ziens, vrijgezel! De naam van dit bedrijf zegt dus genoeg. Als je de website van Despedidas Soltero en Barcelona bezoekt, zie je dat ze niet alleen vrijgezellenfeesten organiseren, maar een veel uitgebreider aanbod aan evenementen hebben.

groep op boot

Foto via Pixabay

Je kunt ook kiezen voor een feestje op een boot, avontuurlijke sporten of paintballen. Natuurlijk is de stripper voor de toekomstige bruid of bruidegom ook gewoon te boeken. Het kantoor van Despedidas Soltero zit in de wijk Poble-Sec.

Eventos Kanalla

Eventos Kanalla heeft een uitgebreid aanbod aan allerlei soorten vieringen waarbij speciale onderdelen – zoals bijvoorbeeld een limousine – gewenst zijn.

Bij dit bedrijf vind je zowel de klassieke vrijgezellenfeestjes voor zowel dames als heren, als ontspannen of avontuurlijke feesten waarbij dames èn heren welkom zijn.

Overnachten in Barcelona

Mucho más

Bij Mucho más in de wijk La Dreta de l’Eixample vind je een gevarieerd aanbod aan activiteiten, zoals een showdiner, een avondje disco, het huren van paarden, Harleys of limousines, skydiven èn zelfs een compleet 24-uurs feest!

discotheek met blauw-groene verlichting en handen van publiek in de lucht

Foto via Visualhunt

En natuurlijk mogen strippers niet ontbreken! Je viert je vrijgezellenfeest immers maar één keer! Er zijn voldoende activiteiten om uit te kiezen, zowel voor hem als voor haar.

Despidalia

Despidalia heeft vooral veel opties voor de dames die hun vrijgezellenfeestje in Barcelona willen vieren.

Denk aan het huren van een boot, het doen van een fotoshoot, genieten van een showdiner, je eigen videoclip opnemen, paintballen… de keuze is er reuze! Op de website kun je ook een keuze maken aan de hand van je budget

tafel met champagneglazen

Foto via Visualhunt

Musibodas

Musibodas is wederom een geweldig bedrijf dat dames helpt hun ultieme vrijgezellenfeest te vieren. Ze bestaan als sinds 1985 en dat betekent dat ze meer dan voldoende ervaring hebben.

Een feestje op zee, een sexy dansles,  spellen met humor… al deze activiteiten zijn een gegarandeerd succes! Musibodas is gevestigd in de wijk Gotic.

Gerelateerd artikel: Kuuroorden en wellnesscentra in Barcelona

Je vrijgezellenfeest zelf organiseren

Hoewel je hierboven hebt kunnen lezen dat er genoeg bedrijven zijn die je feestje voor jou organiseren, kun je het natuurlijk ook zelf doen!

Er zijn genoeg activiteiten om uit te kiezen en je kunt met onderstaande opties prima een eigen programma samen stellen voor je laatste dagen als vrijgezel.

Paaldansles

Tijdens een vrijgezellenfeestje gaan we graag helemaal los. En waarom dan niet met jouw vriendinnengroep een paaldansles nemen? Er zijn meerdere locaties waar dit aangeboden wordt: Pole Dance FactoryOnair BarcelonaFeeling Woman Pole Dance/Sport en Pole Dance BCN.

paaldanseres

Foto via Pixabay

Escape room

Escape Rooms zijn een trend op dit moment. Deelnemers worden opgesloten in een ruimte en de uitdaging is om binnen een bepaald tijdsbestek de puzzels in die ruimte op te lossen en te ontsnappen.

Er zijn diverse escape rooms in Barcelona, zoals: EnigmikChicken Banana en Roomin. (respectievelijk in de wijken Sagrada Familia, Sant Antoni en Vila de Gracia)

quad rijden

Foto via Pixabay

Quadrijden

Hou je van snelheid? Ben je graag buiten? Dan is quadrijden precies de activiteit die je zoekt voor je vrijgezellenfeest. Geniet van het quadrijden in de prachtige natuur, doe een wedstrijdje met je vrienden en boek dit bij o.a.: Barcelona Adventure en Activ Natura.

Bekijk de verschillende pakketten en maak je keuze!

Luxe appartement in Barcelona huren

Je kunt allerlei activiteiten ondernemen met vrienden en familie om afscheid te nemen van je vrijgezelle bestaan.

We hopen dat je voldoende te snuffelen hebt en dat je uiteindelijk een goede keuze kunt maken voor jouw feest in een van de leukste steden voor een vrijgezellenfeest!

Je zult hoe dan ook ontzettend veel plezier beleven! 

Welke vrijgezellenfeeststeden zijn bij jou favoriet? Waarom wel/niet Barcelona?
Laat jouw mening en advies achter voor onze lezers!

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter