blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Trends

Danslessen in Barcelona

Geschreven door Jantine

Of het nou een vorm van lichaamsbeweging is, of een lichamelijke uiting van emoties, dansen is een gezonde en leuke manier om te sporten. Van Salsa en Swing tot Hip Hop en Krump, Barcelona heeft ontzettend veel verschillende dansscholen waar je jezelf kan trainen om een professional te worden, of waar je simpelweg een leuke nieuwe vaardigheid aan kan leren. Om jou te helpen de smaak te pakken te krijgen, heeft ShBarcelona een lijst gemaakt van de beste danslessen in Barcelona.

Gerelateerd artikel: Nachtleven in Barcelona

Seven Dance

Foto door danperezfilms via Visualhunt

Seven Dance is een dansschool waar je zeven verschillende stijlen kan leren: Tango, Salsa, Bachata, Swing, Line dancing, Ballroom en Lindy Hop. Voor nieuwkomers biedt de school de kans om een gratis les te volgen voordat je beslist om je in te schrijven. Als je een bepaalde les in gedachten hebt die je wil proberen, moet je contact opnemen met de school om een plekje te reserveren.

Locatie: Carrer del Perill 10

Swing Maniacs 

Swing Maniacs is gespecialiseerd in een van de meest populaire dansstijlen van dit moment: Swing. Hier kun je verschillende soorten van Swing dancing leren, zoals de Lindy Hop, Fast Swing, West Coast en Chill Balboa. Daarnaast kun je ook Moderne Dans, Salsa, Bollywood en Street Dance leren. Swing Maniacs heeft twee dansscholen in Barcelona.

Locaties: Carrer Roger de Flor 293 en Cami Antic de Valencia 18

Pole Dance BCN 

Foto door kularock via Visualhunt

Wil je eens iets nieuws proberen, dat zowel sexy als een goede work-out is? Breng dan een bezoekje aan Pole Dance BCN voor een proefles en ontdek de wereld van paaldansen. Het combineert sensualiteit en acrobatiek en helpt om je gehele lichaam sterk te maken. Als bonus krijg je zelfvertrouwen een flinke boost! Naast paaldansen kun je hier ook lessen krijgen in Aerial Silks en Hoop Dancing.

LocatieCarrer de Rocafort 250

La Urban Dance Factory

Onder leiding van Irene Pallarés en Sarah Coral, is La Urban Dance Factory gespecialiseerd in urban dancing. Een greep uit het aanbod: Old School, Dancehall, New Style, Lyrical Jazz, Krump, Waacking en JazzFunk. De lessen zijn bedoeld voor mensen die een professionele danser of leraar willen worden, of die mee willen doen aan kampioenschappen. Maar ook als je gewoon lol wilt hebben kun je er terecht.

Locatie: Carrer de Rossend Arús 11

Gerelateerd artikel: Fietstours door Barcelona

Barcelona Flamenco 

Foto door Flavio~ via Visualhunt

Barcelona Flamenco organiseert nationale en internationale Flamenco shows met hoogopgeleide artiesten en musici. Bij Barcelona Flamenco kun je in groepsverband Flamenco of Sevillanas leren dansen, gitaar en de castagnetten leren spelen, of zangles krijgen. Via de website kun je contact opnemen voor workshops op maat. Leuk als bedrijfsuitje of teambuildingactiviteit!

Dance Emotion 

Dance Emotion is een dansschool voor kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen. Hier kun je lessen krijgen in bijvoorbeeld Klassieke Dans, Bachata, Swing, Salsa, Ballroom Dance, Lambazouk, Ezumba, Funky Hip Hop, Jazz, Sevillanas, Samba y Sabor en Moderne Dans.

Locatie: Carrer de Calàbria 253

Zoek je nog accommodatie in de stad? ShBarcelona helpt je bij het kiezen.

*Hoofdfoto door AdiinaVoicu via Pixabay

Over de auteur

Jantine

Jantine is een blogger en trendsetter en woont in Barcelona.

Laat een reactie achter