blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Vrije tijd en cultuur

De beste kuuroorden en wellness-centra in Barcelona

Wellness 01
Geschreven door Fiona

Het ritme van de stad en de stress van het dagelijks leven is vermoeiend, toch? Hoewel Barcelona relatief rustig en niet erg groot is voor een hoofdstad van dergelijk formaat, is het altijd goed om te ontspannen bij een kuuroord of een wellness-centrum en voor een tijdje lekker in de watten te worden gelegd. In Barcelona kun je veel plaatsen vinden waar je even helemaal tot rust kunt komen, en wij van ShBarcelona hebben wat dat betreft zeker wat tips voor jou in huis…

Gerelateerd artikel: Een romantische massage voor twee

Aire de Barcelona

Wellness 02

Foto via Visualhunt

Bij Aire de Barcelona bootst men op een exclusieve locatie de oude tradities van Arabische baden na. Ervaar de positieve effecten op je gezondheid, die je al krijgt na 90 minuten lang een Arabisch bad + 15 minuten lang een ontspannende massage! Neem een pauze en duik in de wateren van het thermische circuit. De centrale ligging bij nummer 22 van Paseo Picasso en de rustieke inrichting geven deze plaats een bijzondere uitstraling.

Flotarium

Ervaar een compleet zintuiglijke isolatie bij Flotarium, die je laat meevoeren in een van deze ‘capsules’ en haar 600 liters water met Epsom zouten, die je moeiteloos laten drijven. Het gevoel van gewichtloosheid, duisternis, stilte en de heerlijke water temperatuur zorgen voor een diepe toestand van lichamelijke en geestelijke ontspanning.

ROC Nature

ROC Nature biedt een ontspanningssessie die zich kenmerkt door het gebruik van water en haar helende werking, zowel fysiek als mentaal, zoals gedaan werd ten tijde van de oude beschavingen. Herwin je balans in het zwembad met whirlpool, in de stoomsaunadouche of op de hete steenbanken, die al je pijn aflossen en je volledig laten ontspannen. ROC Nature is redelijk ver verwijderd van het centrum (om precies te zijn aan Carrer de Judea 13), wat de rust in dit centrum bevordert.

Gerelateerd artikel: De beste zonnebrandcrèmes

Bliss

Wellness 02

Foto via Visualhunt

In het Engels betekent ‘bliss’ letterlijk diepgaande spirituele tevredenheid, geluk of blijdschap. Dat is precies wat je zult ervaren wanneer je naar Bliss in het W Hotel gaat, vlak tegenover het Barceloneta strand. In dit exclusieve en luxueuze aan het hotel verbonden kuuroord kun je genieten van moderne faciliteiten om je helemaal te laten ontspannen en te zorgen voor je lichaam met professionele hulp voor waxing, pedicure en manicure.

Grums Spa

In hotel Grums, dat slechts 300 meter vanaf de haven van Barcelona ligt, vind je een kuuroord, dat jouw verblijf in het hotel onvergetelijk zal maken. Ook als je geen hotelgast bent, kun je gebruikmaken van de faciliteiten van Grums Spa. Tot uw beschikking: een Finse sauna, een stoombad, contrastdouches en massages met chocolade of oliën, als je dat van tevoren vraagt.

Wat is jouw favoriete spa? Heb je nog andere tips voor ontspanningsmomenten?

Over de auteur

Fiona

Mijn naam is Fiona. Ik houd er van om te schrijven over deze mooie stad waar ik woon!

Laat een reactie achter