blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Ontspanning

Romantische massage voor twee

duomassage
Geschreven door Daniella

Als je op zoek bent naar een romantische ervaring voor jou en je wederhelft, overweeg dan eens één van de vele spa’s in Barcelona. Velen hebben luxe massages voor koppels en na deze ervaring voelen jullie je beiden weer ontspannen en energiek.

  • appartementen in Barcelona

 

Als je nog nooit van een massage hebt mogen genieten met je partner en nu op zoek bent naar iets om te ontspannen, probeer dan een duomassage bij een van de volgende centra!

ShBarcelona weet wel een aantal fijne locaties voor een romantische massage voor twee.

Op welke plekken kun je massages voor koppels in Barcelona reserveren?

Thai Zen Barcelona

Thai Zen Barcelona ligt in het district Sants-Montjuic en dit is een spa die gespecialiseerd is in verschillende stijlen van Thaise ontspannings- en verjongingsmassages.

En hoewel ze een ruime keuze uit massages en andere services hebben, is er voor een duomassage een speciaal pakket samengesteld. In een hele mooie ruimte met kaarsen en geurtjes waan je je in een plek van romantiek en vredigheid.

boedha, oranje handdoeken, bruine kaarsen, stenen en orchidee

Foto via Visualhunt

Het pakket bevat een massage van 60 minuten die door een masseuse gedaan wordt, die de methode Thai Nuad toepast. Dit type massage is ontwikkeld om je zintuigen te prikkelen, terwijl je je er nog steeds door ontspant.

Na 60 minuten massage krijg je 15 minuten in deze sfeervolle ruimte om na te genieten met je partner.

Dit soort massage noemt men interactief, wat betekent dat je niet stil hoeft te blijven. Je kunt dus gewoon met je partner of de masseuse blijven praten om aan te geven wat je prettig vindt. De massage kan per telefoon of via de website gereserveerd worden.

Locatie: Riera d’Escuder 31

Bekijk het vastgoedportftolio van ShBarcelona

Bali Spirit

Bali Spirit Spa is een spa die zich gespecialiseerd heeft in Indonesische massages in een luxe ruimte. Het duopakket voor koppels is samengesteld met romantiek als rode draad. Je krijgt hiermee de kans om iets unieks met je partner te beleven.

Het basispakket bevat alles behalve basisitems, zoals een Balinese bamboo tuinhuisje. Hier adem je de geuren van Bali in. Daarna nemen ze je mee naar de “Garden of Eden” voor een duomassage van 90 minuten.

rug krijgt massage

Foto via Pixabay

Hierop volgt een ontspannend bad, een glas champagne voor beiden en dit alles is voorzien van fruit en chocolade.

Dit pakket kost €99 per persoon, maar is elke euro meer dan waard. En je kunt je voorstellen dat als dit het basispakket is, de overige pakketten nog veel meer verrassingen zullen bevatten!

Denk aan langere massages, andere behandelingen en een pakket waarbij een romantisch diner voor twee inbegrepen is. Een afspraak maken kan via de telefoon of via het formulier op de website. Een handig adresje als je in de wijk l’Antiga Esquerra de l’Eixample verblijft.

Locatie: Carrer d’Aribau 59

bloem en massageolie

Foto via Pixabay

Gerelateerd artikel: Vier je vrijgezellenfeest in Barcelona

Kiromasaje

 

 

Een goedkoper alternatief vind je in de wijk Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera. Je ervaart nog steeds voldoende spanning en romantiek bij Kiromasaje.

De duomassage bij Kiromasaje houdt een behandeling van 30 minuten naar keuze in. Denk bijvoorbeeld aan reiki, een hoofdmassage of een voetmassage.

close-up van mand die met twee handen een voet masseert

Foto via Visualhunt

Daarna volgt een massage van 60 minuten waarbij gebruik wordt gemaakt van essentiële olien. Bij deze massage kun je kiezen uit een full-body massage of een bindweefselmassage.

Daarna krijg je tijd om samen te ontspannen in de lounge. Dit pakket kost ongeveer €65 per persoon en dat is een aardige prijs voor een pakket waarbij een behandeling van 90 minuten inbegrepen is.

Deze spa is een perfect cadeautje voor jezelf, een mooi cadeau om te geven en je hebt er meer keuze binnen het pakket. Om een afspraak te maken voor deze onvergetelijke ervaring kun je bellen of een e-mail versturen.

Locatie: Carrer de l’Oli 4

Kom voor korte of lange tijd naar Barcelona

Hebben jij en je partner al eens samen genoten van een massage?
Laat je tips voor andere spa’s of massagesalons achter!

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

1 Reactie

  • Hai, Wat leuk!

    Zelf heb ik een massage en beautysalon in Leiden. Iets dichter bij huis! Ook op je vakantie of stedenstrip is het natuurlijk heerlijk om even goed te ontspannen!

    Groetjes,

    Dalicia

Laat een reactie achter