blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Leven in Barcelona

Winkels voor inrichten woonruimte in Barcelona

licht interieur met bank en planten
Geschreven door Daniella

Je wil je kleine appartement leuk inrichten, want je huis is je tempel. Het is de plek waar je ontspant, waar je je veilig voelt en waar je je dierbaren ontmoet… En natuurlijk, richt je deze plek graag naar je eigen smaak in.

  • koop appartementen barcelona

 

Het is een beetje als met mode, want er zijn tientallen decoratietrends die je zo toe kunt passen, dat het bij jouzelf past. Maar er zijn ook hele dure design items. Denk maar eens aan die witleren design bank die je elke dag in de etalage ziet als je van werk terug naar huis loopt.

Je durft niet eens naar binnen te gaan om te vragen hoeveel die kost. Gelukkig heeft ShBarcelona een overzicht met winkels om je huis naar jouw eigen smaak in te richten.

Naar welke winkels ga je om je huis in te richten?

Sofás Barcelona

Banken, banken en nog meer banken. Als je een bankstel in Barcelona wilt vinden en je bent op zoek naar de bank van je dromen en je weet niet waar je heen moet, dan vind je bij Sofás Barcelona duizenden modellen tegen fantastische prijzen.

Je zult alle denkbare stijlen ontdekken, van een chaise longue tot een hoekbank voor grote gezinnen, en van een slaapbank tot een leren bank. Wat je budget ook is, Sofás Barcelona zorgt ervoor dat je niet weggaat zonder een bank of fauteuil.

zitbank in beige

Foto via Visualhunt

De prijs-kwaliteitverhouding is erg goed en dit samen met de ruimte keuze uit het assortiment, maakt Sofás Barcelona een van de meest interessante winkels voor stoelen of banken in Barcelona.

Kijk van tevoren al even op de website voor je favoriete bank of stoel en ga lekker proefzitten bij een van de twee locaties.

Locatie: Ronda de Ponent 94, Sabadell en Avinguda de la Verge de Montserrat 257, El Prat de Llobregat

Huren voor de lange termijn

Debany

Vaak vergeet je dat de badkamer ook een plek is, die met een nieuwe inrichting weer een heerlijke ruimte voor rust en ontspanning wordt. Hoevaak ben je niet op bezoek geweest bij vrienden en vond je hun badkamer helemaal het einde?

bad

Foto via Visualhuntt

Je werd stiekem een beetje jaloers van de Scandinavische inrichting met neutrale kleuren en een kleine haard.

Als je ook graag je badkamer opnieuw wilt stylen, compleet met nieuwe accessoires, ga dan naar Debany en ontdek hoe je van jouw badkamer een klein paleisje kunt maken, waarmee je anderen weer de ogen uit kunt steken tijdens feestjes of etentjes.

Locatie: Ronda General Mitre 135

Gerelateerd artikel: De beste buitenplanten voor een zonnig terras

RugVista

Als er iets is dat een kamer een speciale sfeer geeft, dan is het wel een vloerkleed. Er zijn vele verschillende soorten vloerkleden, van verschil in stijl, kleur, textuur tot vorm.

Een goed vloerkleed kan je kamer een hele andere uitstraling geven en past precies bij jouw smaak.

Wie allergisch is voor bepaalde stoffen hoeft niet te vrezen, want er zijn ook vloerkleden die extra kort in plaats van hoogpolig zijn, van vinyl zijn of een anti-mijt behandeling hebben gehad.

kinderkamer met roze details

Foto door Handmade by carlab via Visualhunt

Behalve dat het ontwerp iets toevoegt aan je kamer, kan een vloerkleed een zielloze kamer ineens gezellig en knus maken door de textuur. Het voegt warmte en comfort toe aan je kamer.

Of het nu in de woonkamer, kinderkamer of in de badkamer of keuken komt te liggen, voeg een vloerkleed toe aan je interieur.

Ga bijvoorbeeld voor een vloerkleed van RugVista, waar je uitstekende kwaliteit vloerkleden krijgt tegen een prijs voor elk budget. En mis de aanbiedingen niet die ze door het jaar heen hebben.

RugVista winkels zijn er overigens niet, ze verkopen enkel online.

Bekijk woningen die je per jaar huurt

 

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter