blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Zakelijk

Mobile World Congress

Geschreven door Daniella

Het Mobile World Congress (MWC) is een van de belangrijkste en meest geanticipeerde evenementen van het jaar. Sinds 2006 is Barcelona voor 4 dagen per jaar het hoofdkwartier geworden van het meest prestigieuze, internationale congres over mobiele telefonie in de wereld, waarbij de meest vooraanstaande professionals in de sector samenkomen. Door in te zetten op dit geweldige evenement, is Barcelona een van de benchmarks geworden van de meest geavanceerde technologie met betrekking tot mobiele telefonie en het lijkt erop dat het door de jaren heen een synoniem is geworden voor moderniteit. In dit artikel zal ShBarcelona het hebben over een van de belangrijkste beurzen van het jaar in de Catalaanse hoofdstad, het MWC.

Gerelateerd artikel: Flexwerkplekken in Barcelona

Belangrijkste beurs ter wereld voor mobiele technologie

Foto via Pixabay

Het wereldwijde technologie- en communicatie-evenement Mobile World Congress (MWC) trekt bezoekers, die geïnteresseerd zijn in informatietechnologie, entertainment, financiële diensten en de mobiele industrie en het is een uitstekende gelegenheid om nieuwe, zakelijke kansen te creëren. Het Mobile World Congress trekt elk jaar de beste experts, bedrijven en bezoekers van over de hele wereld en uit alle delen van de mobiele markt. Als je een bedrijfsidee hebt met betrekking tot nieuwe technologieën, kun je dit evenement niet missen. Naast op de hoogte gebracht worden van de laatste ontwikkelingen in de sector, kun je kennismaken met ervaren mensen die je kunnen helpen om je (toekomstige) bedrijf te laten groeien. Met een ondertekend contract, dat de Catalaanse hoofdstad bijna twee decennia lang de vaste plaats van het congres maakt, wordt het Mobile World Congress naar schatting tot 2023 in Barcelona gehouden. Ook al hebben de politieke gebeurtenissen van de afgelopen tijd dit contract in gevaar gebracht, het lijkt erop dat alles zal doorgaan zoals gepland. Barcelona zal voorlopig het toneel van de mobiele technologie beurs blijven. MWC Barcelona biedt geweldige leermogelijkheden voor mensen die een bedrijf willen opzetten en het is ideaal om je professionele netwerk uit te breiden en je te helpen je doelen te bereiken.

Gerelateerd artikel: Multinationals die gevestigd zijn in Barcelona

Foto via Pixabay

De belangrijkste beurs met betrekking tot mobiele technologie vindt plaats van 25 tot en met 28 februari 2019 in de Fira Gran Vía, Avinguda Joan Carles I, 64 (08908 L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona). Tenzij anders vermeld, vinden alle evenementen plaats bij de Fira Gran Vía, maar de onderdelen van 4YFN zullen plaatsvinden in de Fira Montjuïc, Avinguda Reina María Cristina (zonder nummer, 08004, Barcelona). Als je informatie nodig hebt met betrekking tot het congres, de toegang, hotels of andere, nuttige informatie met betrekking tot dit evenement, kun je hier de website (volledig in het Engels) bekijken. Er is een telefonisch informatienummer waarop alle andere vragen beantwoord kunnen worden. Het lokale nummer is 902233200. Als je in de mobiele telefoniesector zit, een zakelijk idee hebt of gewoon een liefhebber van mobiele technologie bent, mis dan deze uitstekende gelegenheid niet om het belangrijkste congres ter wereld te bezoeken.

Heb je het MWC al eens bezocht? Wat vond je er van?

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter