blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Zakelijk

Flexwerkplekken in Barcelona

Geschreven door Daniella

Het aantal mensen dat voor zichzelf werkt neemt nog steeds toe en dankzij de financiële crisis en de toenemende werkloosheid wagen steeds meer mensen het erop hun eigen onderneming te starten. Hiermee gaan echter risico’s gepaard en investeren in een eigen locatie is in de beginperiode wellicht nèt te risicovol. Voor het ontvangen van klanten, voor het samenwerken met andere bedrijven of om geïnspireerd te raken door medelocatiegebruikers is een flexwerkplek een goede idee! ShBarcelona laat je hieronder graag kennismaken met locaties van flexwerkplekken in Barcelona.

Gerelateerd artikel: 8 Cafés met goede bediening en wifi

BCN575 Coworking

Foto via Visualhunt

BCN575 Coworking is een locatie die dichtbij het levendige Plaça Universitat ligt. Ze hebben mooie werkplekken, vergaderruimten en een eetgelegenheid. Ze bieden breedband internet, printfaciliteiten, een koeriersdienst en telefoonfaciliteiten op aanvraag. De prijzen variëren afhankelijk van gebruiksfrequentie, gebruiksduur en gebruik van diverse faciliteiten. Je kunt een gewone flexplek in een abonnement boeken, maar ga je voor frequent en langduriger gebruik van de werkplek, dan kun je ook een vaste plek in een ander abonnement boeken. Er zijn zelfs 4-persoons , 6-persoons en 8-persoons kantoorruimten te reserveren. Prijzen variëren van 20 euro per dag voor een part time flexplek tot 720 euro per maand voor een 8-persoonskantoor. Inmiddels is er ook een tweede locatie met flexplekken geopend!

Locaties: Gran Via de les Corts Catalanes 575 en Carrer de Bailèn 71, tussenverdieping 4

Hangar

Hangar is een centrum voor onderzoek en productie van visuele kunsten met flexplekken ter ondersteuning van professionele en onafhankelijke culturele projecten. Als je binnen dit profiel past kan deze flexplek een uitgelezen kans zijn om je zaak of artistieke project verder te ontwikkelen. Het kan zelfs leiden tot gezamenlijke initiatieven. Neem voor prijsinformatie contact op met Hangar.

Locatie: Emilia Coranty 16

Meet BCN

Foto via Visualhunt

Meet BCN is een samenwerkingsplek voor mensen in het vakgebied van ontwerpen. Ze hebben niet alleen flexplekken en vergaderruimten, maar ook de mogelijkheid tot het boeken van een virtuele werkplek. Dit betekent dat je dit adres als zakelijk adres kan gebruiken, of zelfs voor het aannemen van telefoontjes van (potentiële) klanten! Er zijn ook ruimten geschikt voor workshops of conferenties. De prijzen variëren van 176 tot 291 euro per maand en dit hangt af van het full time of part time gebruik van een ruimte. De services voor het virtuele kantoor zijn te boeken van 40 tot 76 euro per maand.

Locatie: Rambla de Catalunya 125

Gerelateerd artikel: Lange termijn huren in Barcelona

MOB

Foto via Visualhunt

Makers Of Barcelona of MOB zal één van de populairste flexplekken van de stad zijn. Dit is niet alleen vanwege z’n ideale locatie dichtbij Arc de Triomf – met diverse buslijnen, treinen en metrolijnen – maar ook vanwege de nabijheid van Plaça de Catalunya. Je zit hiermee echt in het centrum van Barcelona. MOB werd opgezet door een jong en dynamisch team en er zijn diverse abonnementen te reserveren. Voor elke freelancer is er een geschikte werkplek! Prijzen: een part time werkplek kost 80 euro per maand als je er alleen in de ochtenden gebruik van maakt. Alleen de middagen kost je 60 euro. Zoek je een MOB-werkplek voor elke dag, reken dan op 130 tot 230 euro per maand. Dit is afhankelijk van hoe vaak je bijvoorbeeld de vergaderruimte wenst te gebruiken, wanneer je de werkplek nodig hebt en andere factoren. Ben je als team op zoek naar een flexplek, dan beginnen de prijzen bij 695 euro. Kijk op de website voor de diverse abonnementen die af te sluiten zijn en kies wat bij jou past.

Locatie: Carrer de Bailèn 11

*Hoofdfoto door markus spiske via Visualhunt

Maak jij gebruik van flexwerkplekken? Welke vind je het beste en waarom?

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter