blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Ontspanning

Ontdek Barcelona op originele wielen

Geschreven door Maisa

Er zijn meerdere voertuigen waarmee je Barcelona mee kan ontdekken. Je kan bijvoorbeeld het openbaar vervoer gebruiken of de toeristische bus. Maar er zijn nog veel leukere en meer spannendere voertuigen waarmee je Barcelona in alle hoeken kan ontdekken, zonder maar éen druppel zweet te verliezen. Waar jij zelfs de baas aan het stuur bent, terwijl de zon je huid streelt en de zwoele wind zachtjes met je haren speelt. ShBarcelona vertelt je in dit artikel over originele manieren om de stad te ontdekken.

Gerelateerd artikel: Wandelen door de Gotische wijk

Segway Toer

segway group

Foto via Visualhunt

Een Segway is een één persoons vervoermiddel en één van de modernste manieren om Barcelona of welke plek dan ook te exploreren. Een Segway is elektrisch aangedreven en wordt bestuurd door je lichaam. Als je naar voren leunt dan gaat de Segway ook naar voren als je naar achteren leunt gaat het naar achteren en wanneer je rechtop staat dan stop dit wonder apparaat.

Er zijn verschillen bedrijven die verscheidende Segway toers aanbieden zoals een tour langs de stranden van Barcelona stad bijvoorbeeld of een tour langs de Gaudí monumenten. Klik hier voor een link naar Segway tours.

Gocar

Gocar

Foto via Visualhunt

Gocar is een klein geel tweepersoons voertuig met drie wielen. Het heeft iets weg van een botsautootje, maar natuurlijk mag je er van alles mee doen minst botsen. Een Gocar is een voertuig en een gids in één. Het heeft een geavanceerd GPS systeem, dat je mee op reis neemt van de éne naar de andere bezienswaardigheid en terwijl het dat doet vertelt het je ook nog de achtergrond van iedere bezienswaardigheid.

Zie hier een aantal links van Gocar bedrijven:

  1. Go car Barcelona
  2. Get your guide

Gerelateerd artikel: Verken de natuur rond Barcelona

TP scooter

Tante Paula

Foto via Visualhunt

Tp staat voor Tanta Paula en is een elektrische scooter die afkomstig is uit Duitsland. Tante Paula is sterk geschapen want het is namelijk in bezit van een krachtige motor en een hele goede accu. Het is met gemak te bedienen en het is officieel een snorfiets. Je hebt geen helm of speciale vergunning nodig om op Tante Paula te kunnen rijden. De TP scooter rijdt tot 25 km per uur en geeft je de kans om heel Barcelona bewonderen zonder dat je er te veel inspanning voor hoeft te doen. Aangezien Tanta Paula een snorfiets is kan je met haar ook op de fietspaden van Barcelona rijden en gebruik maken van de bestaande fietsroutes. Heb je zin om zo’n electrische scooter uit te proberen dan kan je langs Rent electric

Er zijn dus verscheidene manieren waarop je Barcelona kan verkennen op een hele relaxte manier.

Hoe ga jij Barcelona verkennen? Heb je nog tips?

Over de auteur

Maisa

Regisseur van de dans theater groep Beneath the Skin en mede oprichter van Literate Laundrettes. Actrice, dichteres en danser.

Laat een reactie achter