blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Wetenswaardigheden

Je wenkbrauwen microbladen in Barcelona

dame met scheef gezicht
Geschreven door Daniella

Alle experts en schoonheidstijdschriften blijven het herhalen: wenkbrauwen vormen een essentieel onderdeel van je gezicht. De meeste vrouwen (en sommige mannen) verzorgen hun wenkbrauwen in meerdere of mindere mate. En gelukkig kunnen we volle wenkbrauwen weer waarderen en zijn we niet blijven hangen in de jaren 90, een tijd waarin de wenkbrauwen een erg dun streepje waren.

Nu zijn volle en dikke wenkbrauwen weer mode, als ze maar goed gevormd zijn. Voor wie geen volle wenkbrauwen heeft, zijn er voldoende oplossingen mogelijk. In dit artikel gaat ShBarcelona het dan ook hebben over het microbladen van wenkbrauwen.

Gerelateerd artikel: De beste kuuroorden en wellness-centra in Barcelona

Prachtige, volle wenkbrauwen voor langere tijd

roodharige dame met opvallende wenkbrauwen

Foto via Pixabay

Microblading is een cosmetische techniek die dikkere en vollere wenkbrauwen simuleert door middel van micro-tatoeages. Deze esthetische techniek is erg populair bij beroemdheden, actrices en modellen en wordt ook gebruikt door mannen of mensen met ziekten of behandelingen waarbij haarverlies optreedt.

Er is een vergelijkbare techniek die micropigmentatie heet, maar deze is pijnlijker en omvangrijker. Het effect van microblading blijft een tot twee-en-een-half jaar zichtbaar, afhankelijk van of de huid vettig of droog is. Hoe meer vet de huid heeft, hoe sneller het effect van microblading zal vervagen, aangezien het pigment geleidelijk wordt uitgedreven.

Het proces van de techniek is als volgt: eerst wordt de wenkbrauwvorm ontworpen die het meest geschikt is voor het gezicht en de ogen van de cliënt, waarbij deze altijd overeenkomt en rekening houdt met hun esthetische smaak. Het gebied rond de wenkbrauw wordt vervolgens verdoofd met specifieke crèmes, zodat het zelfs voor de meest gevoelige huid niet pijnlijk is.

Ten slotte wordt de cosmetische techniek zelf toegepast. In Barcelona zijn er veel esthetische centra die dit soort cosmetische behandelingen uitvoeren, omdat er ook steeds vaker naar wordt gevraagd. Hieronder geven we je drie centra die goed scoren.

Gerelateerd artikel: Goede kapsalons in Barcelona

stoel in schoonheidssalon

Foto via Pixabay

Onder hen is Micropigmentation en Microblading Barcelona, ​​een esthetisch centrum waar je ook permanente lip- en eyeliner make-up en micropigmentatie kunt krijgen.

Het centrum bevindt zich in de Carrer Diputación 443 in de wijk Fort Pienc, naast de metro L2, halte Monumental. Je kunt een afspraak maken via telefoonnummer 645731030.

Een andere optie is Microblading Darina, gevestigd aan Rambla Catalunya 66, 2e verdieping, deur A in de wijk La Dreta de l’Eixample. Hier kun je naast deze techniek laten aanbrengen, tatoeages laten verwijderen die je niet meer leuk vindt of laserbehandelingen voor het verwijderen van haar ondergaan. Het telefoonnummer is 931534941.

Als laatste vind je op Avinguda Diagonal 505 in de wijk Les Corts het centrum Lashbrownbcn. Hier kun je je wenkbrauwen laten microbladen, micropigmentatie van wenkbrauwen en lippen laten doen, extensions en permanente wimpers laten aanbrengen.

Ken jij microbladen of micropigmentatie van wenkbrauwen? Welk centrum beveel je aan?

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter