blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Laatste trends

Goedkope lichaamsontharing in Barcelona

vrouw zit aan rand water op strand
Geschreven door Daniella

De zomer is al aangebroken en de maatschappij eist dat je met een (bijna) perfect lichaam op het strand of bij het zwembad ligt. Verder dien je natuurlijk lekker bruin te zijn en zo min mogelijk lichaamshaar te hebben.

Vooral vrouwen, maar ook mannen, hebben de oorlog verklaard aan een (over)behaard lichaam, aangezien je zonder opvallend lichaamshaar aantrekkelijker bent.

Veel lichaamshaar op je benen of oksels wordt gezien als een verwaarlozing van je lichaam en een gebrek aan reinheid. Het haar wordt vaak gezien als de vijand en je moet het hoe dan ook zien kwijt te raken.

Vandaag vertelt ShBarcelona je over goedkope ontharingscentra om je lichaamshaar kwijt te raken.

Gerelateerd artikel: Goede kapsalons in Barcelona

Voordelig ontharen

vrouw met witte handdoek om lichaam

Foto via Visualhunt

Ontharen vindt plaats gedurende het hele jaar, maar in de zomer worden deze diensten natuurlijk vaker afgenomen. De meest gebruikelijke methode voor ontharing is harsen.

Meestal gebeurt dit met hete was en dit is de meest geschikt manier om haar met wortel en al te verwijderen.

Het kan echter ook contraproductief werken voor mensen die lijden aan een slechte bloedsomloop. Om deze reden hebben ontharingscentra was met specifieke componenten voor mensen met een gevoelige huid en problemen met de bloedsomloop.

Ook werken er professionals, die experts zijn in het behandelen van de gevoelige delen van de huid.

De was die bij Depilaxion wordt gebruikt, heeft munt als ingrediënt en dit helpt bij het elimineren van mogelijke kleine infecties, omdat het ontstekingsremmende eigenschappen heeft.

Kleine infecties komen helaas vaker voor, vanwege de agressieve manier van haarverwijdering bij harsen. Je vindt Depilaxion aan de Avinguda Diagonal 472-476 (in de wijk Vila de Gracia).

Een ander ontharingscentrum waar je terecht kunt zonder van te voren een afspraak te hoeven maken, is Cerinova. Bij Cerinova hebben ze al meer dan 26 jaar ervaring met ontharen en hun service is onberispelijk snel.

Als je een onverwachte afspraak hebt of je wilt dringend onthaard worden, dan ben je bij Cerinova gegarandeerd binnen 15 minuten klaar.

Dat is snel, toch? Nu heb je geen enkel excuus meer om niet perfect op pad te gaan, of het nu naar het strand is of naar het zwembad.

Cerinova vindt je aan de Rambla de Catalunya 14 (in de wijk La Dreta de l’Eixample).

Gerelateerd artikel: Een romantische massage voor twee

donkerharige vrouw zit op bed

Foto via Visualhunt

Veel vrouwen met spataderen geven de voorkeur aan andere ontharingsmethoden, zoals het gebruik van een scheermes of ontharingscrème.

Het probleem met deze methoden is, dat ze het haar niet met de wortel verwijderen en dus moeten ze zich vaker scheren.

Anderen gebruiken IPL als definitieve ontharingsmethode. Met IPL (Intensed Pulsed Light) wordt het haarwortelzakje geëlimineerd, maar voor velen is het uiterst pijnlijk en vereist het meerdere sessies om al het haar echt definitief te verwijderen.

Om het gebruik van was bij mensen met problemen met de bloedsomloop in een beter daglicht te stellen, hebben sommige centra, zoals Depilàgil in de wijk Sants in Barcelona, was met speciale componenten, zoals goudwas, antiseptische was, ontstekingsremmende was en was die geschikt is voor de gevoelige huid en bij spataderen.

Adviseer jij een andere ontharingssalon in Barcelona?

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter