blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Onze adviezen

Goede kapsalons in Barcelona

dame met zwart haar wordt geknipt
Geschreven door Daniella

Iedereen heeft wel zijn of haar favoriete kapperszaak waar je naartoe gaat om een geheel nieuw kapsel te krijgen, of je huidige kapsel te onderhouden. Maar wat als je naar een andere stad verhuist?

Hoe vind je dan weer een kapper die je vertrouwt en die vanaf dat moment je haar weer mag knippen? Als je een kapsalon in Barcelona zoekt, hoef je niet bang te zijn. Je vindt snel weer jefavoriete kapper te vinden.

  • appartementen in Barcelona

 

Hieronder heeft het team van ShBarcelona namelijk de beste kappers van de hoofdstad van Catalonië voor je op een rijtje gezet. Je zult bij hen zeker in goede handen zijn, als je weer toe bent aan een volgende knipbeurt!

De betere kapper in Barcelona

Pepelu

Deze milieuvriendelijke kapper heeft twee locaties in Barcelona. Pepelu combineert een uitstekende service met een hele relaxte sfeer in zijn kapperszaken. En hierdoor is je ervaring bij deze kapper plezierig en lekker ontspannen.

rood haar wordt getrimd

Foto via Pixabay

Tijdens de behandeling krijg je een lekker kopje thee en kun je van hun goede wifi gebruik maken om op je telefoon te internetten. Deze kapper wordt je nieuwe favoriet, of je nu in Barcelona woont of er elk jaar weer als bezoeker komt.

Huur een luxe appartement in Barcelona

En of je nu kiest voor een geheel nieuw kapsel, een trendy kleurtje in je haar of de fantastische milieuvriendelijke haarbehandelingen, bij Pepelu is je haar in handen van ervaren en getrainde professionals die alleen maar de beste kwalitatieve producten gebruiken.

Locatie: Carrer del Comerç 12 (El Born) en Carrer Sant Antoni Abad 46 (El Raval)

Gerelateerd artikel: Make-up winkels in Barcelona

La Poupée

In het centrum van Eixample ligt een unieke kapsalon voor zowel dames als heren en dit is La Poupée. Wederom is dit een goede keuze voor een knipbeurt in Barcelona

Ze combineren er klassieke kniptechnieken met moderne kennis van zaken en ze zorgen ervoor dat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste trends.

Het personeel is goed getraind en dit garandeert dat je als een tevreden klant weer de kapperszaak uit stapt. Wil je je haarkleur veranderen? Kies uit een ruime selectie van verfkleuren.

haar wordt gewassen

Foto via Pixabay

Ben je op zoek naar goede verzorging van je haar? Kies dan uit de vele hydraterende haarbehandelingen. En heb je na afloop van je bezoek aan La Poupée goed in de spiegel gekeken? Dan weet je zeker dat je hier de volgende keer weer terug zult komen.

Locatie: Carrer del Consell de Cent 211

Vanitas Espai

Ook in de wijk Eixample, maar specifiek in de wijk Antigua Esquerra de l’Eixample, vind je Vanitas Espai. Dit wordt gezien als één van de beste kappers in Barcelona. 

Het is een luxe schoonheidssalon met niet alleen goede knipkwaliteiten, maar ook andere behandelingen. Je voelt je er meteen thuis als je binnen loopt.

Het personeel heeft alle aandacht voor je en ze maken voor elke klant een persoonlijk behandelplan. Aan het begin van dit artikel spraken we over het vertrouwen in je kapper. 

En geloof ons dat ze je bij Vanitas Espai niet zullen laten vertrekken zonder het perfecte kapsel en de beste ervaring. Ze hebben namelijk een uitstekende reputatie hoog te houden!

haar op borstel gerold

Foto via Pixabay

Dus vooruit, gun jezelf een bezoekje aan deze salon en als je er toch bent, vraag dan make-up- en stijladvies aan de experts die er rondlopen.

Locatie: Carrer de París 204

Hoe duur is leven in Barcelona?

Met bovenstaande adviezen zijn we benieuwd naar welke kapper of salon uiteindelijk jouw voorkeur uitgaat. Of ben jij in Barcelona voor wellness? Geniet in de tussentijd van je nieuwe looks en geniet vooral van je verblijf in Barcelona!

Over welke goede kapper in Barcelona ben jij het meest tevreden?
Laat je tips achter in het vak met commentaar!

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter