blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Vrije tijd en cultuur

Leer de kunst van seks aan de Sex Academy Barcelona

Geschreven door Jantine

Voor velen is seks een belangrijk onderdeel van het leven en van elkaar genieten. Maar wist je dat je de kunst van seks kunt leren? Voor wie niet zo ervaren is, graag extra tips krijgt, of gewoon nieuwsgierig is naar wat je nog kunt leren in dit leven, geeft ShBarcelona vandaag meer informatie over de Sex Academy Barcelona.

Gerelateerd artikel: Naaktstranden in Barcelona

Sex Academy Barcelona

De Sex Academy Barcelona is een centrum dat opgericht is om het publiek te onderwijzen over seks en sensualiteit op een leuke, professionele manier. Met een team van gekwalificeerde seksuologen en andere professionals uit de industrie paraat, biedt de Sex Academy Barcelona een variëteit aan cursussen en activiteiten voor zowel mannen als vrouwen en verschillende leeftijden.

Activiteiten

Sex Academy Barcelona - Tuppersex

Foto via Pixabay

Er zijn veel activiteiten waar je uit kan kiezen wanneer je een bezoekje brengt aan de Sex Academy Barcelona. Een greep uit de meest interessante: Over seksualiteit praten met je kinderen, een workshop die ouders leert over de beste manier om dit onderwerp aan te pakken; Schrijf je eigen erotische roman, een studie van het erotische genre in de literatuur en de basisconcepten voor het maken van een erotische roman; en Erotische Fotografie, hier leren studenten hoe je het beste sensuele foto’s kunt vastleggen. Andere activiteiten zijn: Tuppersex, Zelfverdediging voor vrouwen, Sex&Fun spelletjes, en de Girlfriend Boudoir fotosessie.

Workshops Seksualiteit

Sex Academy Barcelona Sexfulness

Foto via Pixabay

Workshops zijn een goede manier om je seksualiteit te ontwikkelen, twijfels en angsten weg te nemen, en om jezelf fysiek om een nieuwe manier te leren uit te drukken. Aan de Sex Academy Barcelona vind je workshops als Verschillende soorten orgasmes, waar studenten leren over de erogene zones en hoe die gestimuleerd moeten worden om orgasmes te produceren; Stap uit de sekssleur, hier worden studenten met nieuwe ideeën gepresenteerd om hun seksleven weer aan te wakkeren; en Erotische Massage, waar partners de juiste technieken voor een ontspannende en sensuele massage leren. Andere workshops zijn: Erotic Growth, Eerste stappen naar BDSM, Rollenspel, Tantra: liefde en gewijde seksualiteit, Sexy Mama, en Sexfulness.

Gerelateerd artikel: Goedkope lichaamsontharing in Barcelona

Workshops Verleiden

Sex Academy Barcelona 2

Foto via Pixabay

Verleiden is zonder meer een kunst, en af en toe hebben we hulp nodig om deze onder de knie te krijgen. De Sex Academy Barcelona biedt verschillende workshops aan voor mensen die meer willen leren over sensualiteit. Om te leren hoe je een meer seksueel persoon wordt, kun je kiezen uit workshops als Non-verbale Verleiding en Communicatietechnieken, hier leer je over je lichaamshouding en lichaamstaal; Sexy Dance, waar je leert over de sensuele choreografie van de striptease; en Date Coaching, waar studenten geholpen worden hun relatiedoelen te behalen. Andere interessante workshops zijn De God/Godin van Lust, Hoe vind je een partner, en De sleutel tot vrouwelijke verleiding.

De Sex Academy Barcelona biedt daarnaast Personal Image workshops en Seksuele Therapie. De Sex Academy Barcelona vind je aan de Carrer de Neptú 26, in de wijk van Gràcia. Je kunt hier het makkelijkste komen met het openbaar vervoer, bijvoorbeeld met de groene lijn (L3) of de metro, halte Diagonal of Fontana.

Heb jij deelgenomen aan een activiteit bij de Sex Academy Barcelona? Wat vond je er van?

Over de auteur

Jantine

Jantine is een blogger en trendsetter en woont in Barcelona.

Laat een reactie achter