blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Laatste trends

Jongerenactiviteiten in Barcelona

Geschreven door Daniella

Barcelona is een bijzondere plek voor iedereen, maar ben je nog jong, dan is Barcelona helemaal het einde. Je vindt hier uitstekende scholen en universiteiten, cultuur, stranden, lekker eten en je hebt hier veel vrije tijd. Daarom houd je het – als je nieuwe ervaringen wilt opdoen – best een tijdje uit in Barcelona. Vandaag vertelt ShBarcelona je meer over de beste activiteiten voor jongeren in Barcelona.

Gerelateerd artikel: Zomerse activiteiten in Barcelona

Wat is er in Barcelona te doen als je nog jong bent?

Foto via Pixabay

In Barcelona kun je veel interessante dingen doen als je jong bent. Zo is er een uitstekend vrijetijdsaanbod en valt er voor een groep vrienden echt van alles te ondernemen. Barcelona heeft volop feestlocaties, restaurants en bars voor elk budget. Accommodatie is er ook voldoende in de Catalaanse hoofdstad. Je kunt in Barcelona een kamer in een flat huren, kort in een toeristisch appartement verblijven of voor niet al te veel geld de stad bezoeken, terwijl je een hostel als slaapplek kiest. Barcelona heeft goed openbaar vervoer, dus je kunt je hier voor een habbekrats binnen de stad verplaatsen. De Catalaanse hoofdstad is een prima plek om je goed te vermaken, de beroemde Catalaanse gastronomie te proeven en/of te genieten van gezonde, mediterrane maaltijden, beroepsopleidingen en specialisaties te volgen en – niet te vergeten – een van de meest gesproken talen ter wereld te leren.

Gerelateerd artikel: Waterparken in Catalonië

Foto via Pixabay

Spaans is de op een na meest gesproken taal ter wereld, als je het aantal mensen dat Spaans als moedertaal heeft in ogenschouw neemt. Als je als jongere de stad Barcelona wilt leren kennen, kun je dit fantastisch combineren met het leren van de Spaanse taal. Met je kennis van het Spaans op zak heb je veel meer kansen als je later op zoek gaat naar een baan. En wat is er nu beter dan Spaans leren op een plek waar ze ook echt continu Spaans spreken? Barcelona heeft een aantal prestigieuze universiteiten en scholen waar je de taal kunt leren, zoals bijvoorbeeld de organisatie Sprachdirekt – Sprachreisen, dat taalcursussen in verschillende landen aanbiedt. De Spaanse taal in Barcelona leren geeft je de mogelijkheid om de taal op een dieper niveau te leren kennen en daarnaast profiteer je van de Catalaanse en Spaanse cultuur in een van de meest interessante steden van heel Spanje. Gelukkig sta je er niet alleen voor, want de opleiding zelf, maar ook de gastgezinnen zijn er om jongeren van advies te voorzien en hulp te bieden wanneer dit nodig is. Door de goede organisatie maak je op een prettige manier kennis met de Spaanse taal en cultuur en dit werkt veel efficiënter. De taalopleiding maakt gebruik van innovatieve lesmaterialen en lestechnieken. Ze maken de ervaring van het leren van een taal op zich altijd leuk en boeiend. Alle docenten zijn goed gekwalificeerd en ze moedigen studenten aan om – binnen niveau en mogelijkheden – met elkaar om te gaan en in een prachtige omgeving te leren.

Wil jij de Spaanse taal in Barcelona leren?

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter