blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Muziek

Het Brunch in the Park festival 2019

Geschreven door Daniella

Het Brunch in the Park festival is een muziekfestival in Barcelona en het is het ​​ideale festival om met het hele gezin naartoe te gaan. Er is van alles te doen: muziek, activiteiten voor kinderen, eten en het festival staat garant voor een heerlijke tijd samen. Daarnaast wordt het gehouden op een aantal karakteristieke locaties in de Catalaanse hoofdstad, namelijk in Poble Español en in de tuinen van het Nationale Theater van Catalonië. Als je een bijzondere dag met vrienden of familie wilt doorbrengen, mis dan vooral dit evenement niet. Vandaag vertelt ShBarcelona je meer over dit festival.

Gerelateerd artikel: Geniet van San Juan 2019 in Barcelona

Vermaak jezelf goed tijdens dit muziekfestival

Foto via Pixabay

Dit jaarlijkse evenement is al vaker in Barcelona georganiseerd en het is dan ook een van de belangrijkste muzikale evenementen van het jaar in de Catalaanse hoofdstad. Brunch is een buitenevenement met een heerlijke sfeer, met schaduwrijke zones en een deel van de locatie is zelfs voorzien van tafels en banken, zodat je even uit kunt rusten en een pauze kunt nemen. Tijdens Brunch geniet je dubbel, want je ben in Barcelona, dus de temperatuur is goed. En daarnaast maak je de beste elektronische muziek op een van de beste festivals in de openlucht in Barcelona mee. Als je een hapje wilt eten, is er volop keuze. En wat wil je nog meer, dan luisteren naar goede muziek in combinatie met een lekker maaltje? Ook als je vegetariër of veganist bent, hoef je je geen zorgen te maken, want ze hebben ook aan jou gedacht. Het doel van het festival is om liefhebbers van elektronische muziek dichter bij de beste internationale en nationale artiesten te brengen. En het mooie van dit festival is dat het overdag is, dus je kunt met het hele gezin komen. En dat is precies wat zo bijzonder is aan dit festival, je kunt er met vrienden en met je hele familie van genieten. Je kinderen hebben het net zo naar hun zin als jij. Petit Brunch is een zone die speciaal voor het festival is ontworpen. Hier kun je als volwassene met je kinderen een ​​geweldige tijd hebben en samen genieten van een heerlijke picknick, live muziek en natuurlijk het mooie weer. Petit Brunch heeft leuke activiteiten die perfect zijn voor kinderen, zoals springkussens, tafelvoetbal, workshops en nog veel meer.

Gerelateerd artikel: Het Jardines de Pedralbes festival in Barcelona

Foto via Pixabay

Het festival vindt plaats van 1 juli tot en met 16 september 2019. Je kunt er van 13 tot 22 uur terecht en de prijs van een entreekaartje ligt tussen de 11 en 21 euro. Een aantal artiesten die je op het festival kunt zien, zijn: Adiel. Deze artieste krijgt de dansvloer in een diepe extase met haar hypnotische thema’s. Adiel gaat innovatief te werk en haar sessies bieden volop variatie. Boris Brejcha. Boris Brejcha begon zijn muzikale opleiding als tiener. Zijn favoriete instrumenten zijn trommels en het toetsenbord. Cardao. Zijn sterke passie voor elektronische muziek werd ontwikkeld in 2007, het jaar waarin hij 16 jaar oud werd. Deborah de Luca. Deborah de Luca werd geboren aan de rand van Napels en is een van de beste artiesten in de huidige elektronische muziekwereld. Fatboy Slim. Deze geweldige muziekartiest werd geboren in het Verenigd Koninkrijk en begon met dj’en toen hij in Brighton ging wonen tijdens zijn studie. Dit zijn overigens niet de enige artiesten, er zijn er nog veel meer, controleer daarom de programmering op de website.

Heb jij Brunch in the Park al eens bezocht? Wat vond je er van?

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter