blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Muziek

Half Moon Run concert in 2020

concert
Geschreven door Daniella

Hou jij van alternatieve muziek? En ben je regelmatig bij concerten van Indie Rockbands te vinden? Lees dan vooral verder, want het muziekevenement dat we vandaag met je bespreken gaat over een band die bekend staat om zijn groepsharmonieën en de diverse instrumenten die ze tijdens live shows bespelen.

Half Moon Run komt naar Spanje! In maart 2020 is het zover en ze geven zelfs twee concerten in het land. De Canadese groep treedt op 6 maart op in La Nau in Barcelona en op 7 maart doen ze dat in Sala Caracol in Madrid.

Deze twee concerten zijn onderdeel van hun wereldtournee, waarin ze alweer hun derde album A Blemish in the Great Light promoten. Vandaag zal dit artikel van ShBarcelona je bijpraten over dit concert.

Gerelateerd artikel: Openluchtmuziek in Barcelona

Kom naar het Half Moon Run concert in Barcelona in 2020!

Zoals hierboven al vermeld kun je Half Moon Run op 6 maart live in Barcelona zien en horen. Ze zullen optreden in muzikaal centrum La Nau in Poblenou. Ze zijn in Barcelona vanwege de promotietour voor hun nieuwe album, dat A Blemish in the Great Light heet.

gitaar

Foto via Pixabay

Afgelopen november bracht de band via Glassnote label hun derde album uit en het album daarvoor (Sun leads me on) kwam in 2015 uit. Hun allereerste album heette Dark Eyes en is van 2012. Door hun tweede album kregen ze internationale bekendheid en met hun nieuwe album hopen ze net zoveel succes te oogsten.

Tickets voor dit bijzondere concert zijn verkrijgbaar via Ticketmaster, maar je kunt ze ook elders kopen, zoals bij Halcón Viajes of Fnac. Telefonisch kan ook, bel dan: 902 150 025.

Half Moon Run heeft besloten om de samenwerking aan te gaan met de vereniging Plus 1. Deze vereniging richt zich op de behandeling van ernstige en acute ondervoeding en dit doen ze door het aanbieden van lokaal geproduceerde, therapeutische voedingsmiddelen. De samenwerking houdt in dat er van elk verkocht kaartje 1 euro naar deze organisatie gaat.

Gerelateerd artikel: Barcelona en haar live muziek

Het voorprogramma wordt verzorgd door Shey Baba, een zangeres en componiste uit Los Angeles. Zij bracht nog niet zo lang geleden haar debuutalbum Requiem uit. Dit is een mooie start van het concert en belooft veel voor wat nog volgt!

concert

Foto via Unsplash

Half Moon Run is een krachtige formatie. Hun bijna perfecte harmonieën en atypische composities zijn favoriet in de alternatieve, pop en folk muziekwereld. Eigenlijk kun je de Canadese groep niet in één hokje plaatsen, want ook Indie Rock is het niet helemaal, al komt die classificatie wel het dichtst bij.

Als je de band graag zelf in actie wil zien, koop dan snel een kaartje, want het is zo 6 maart. Devon Portielje is de leider van de band en lead zanger, maar hij bespeelt ook diverse instrumenten, zoals gitaar en percussie. De overige bandleden zijn:

  • Dylan Phillips (zang, keyboard en drumstel)
  • Conner Molander (zang, keyboard en gitaar)
  • Isaac Simonds (zang, percussie, mandoline, keyboard en gitaar)

Ga je naar het Half Moon Run concert in Barcelona in 2020?

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter