blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Onze adviezen

Bordspellen kopen in Barcelona

Geschreven door Daniella

Bordspellen zijn een onderdeel van ieders jeugd, maar ze zijn niet meer alleen maar voor kinderen! Bordspellen zijn inmiddels een hobby van heel veel mensen en vooral spellen voor volwassenen en tieners doen het op dit moment goed. Een trend hierbij zijn de rollenspellen, waarbij elke persoon een rol of persoon nadoet. Er zijn veel vormen van deze spellen, van avontuur tot fantasie en alles daartussen. Hier in Barcelona hebben we een paar geweldige winkels die alle nieuwtjes op bordspelgebied in huis hebben, maar ook de klassiekers. ShBarcelona vertelt je graag meer!

Gerelateerd artikel: Stripboeken, spellen en verzamelobjecten in Barcelona

Librería Gigamesh

Foto via Visualhunt

Librería Gigamesh is een boekwinkel, die op een steenworpafstand van de Arc de Triomf ligt. Het is gespecialiseerd in thema’s als science fiction en fantasie. Hier vind je rollenspellen, verzamelkaarten, bordspellen en actiefiguren. En reken er maar op dat Gigamesh ook de nieuwste sci-fi en fantasie literatuur in het assortiment heeft.

Locatie: Carrer de Bailèn 8

Kaburi Rol & Games

Kaburi Rol & Games is een spelparadijs. Het heeft bijna 50 vierkante meter spellen, verzamelobjecten en fantasieartikelen. Op dit moment zijn de volgende rollenspellen het meest in trek: Game of Thrones, Star Wars en Force of Destiny. Neem – als je er toch bent – de nieuwsbrief mee van Kaburi. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste uitgaves, activiteiten en het laatste game nieuws. Je zult zeker niet teleurgesteld worden door alle magie die je te wachten staat bij Kaburi!

Locatie: Passeig de Sant Joan 11

Gerelateerd artikel: Tweedehands boeken in Barcelona

JugarXJugar

JugarXJugar vind je spellen uit je jeugd, zoals dammen en schaken. Maar je vindt er ook moderne spellen en rollenspellen. Je kunt hier deelnemen aan workshops en activiteiten, zoals “Thursday Night Fever” en “Friday in de Trenches”. Deze avonden worden georganiseerd om spelliefhebbers met elkaar in discussie te brengen over alle nieuwe spellen, maar ook samen gewoon wat lol te maken tijdens een spel.

Locatie: Avinguda de Gaudí 39

Games Workshop

Foto via Visualhunt

Games Workshop is een spelwinkel met een immens grote online winkel. Dit betekent dat je al je spellen thuis kunt laten leveren met alle gemak van dien. Behalve de nieuwste rollenspellen vind je hier ook materiaal voor het decoreren van figuren en karakters om toe te voegen aan je fantasiecollectie. Loop eens binnen bij de Games Workshop om in hun collectie spellen, modellen en boeken te snuffelen.

Locatie: Carrer Roger de Llúria 53

Central de Jocs

Central de Jocs is altijd al een paradijs voor spelliefhebbers geweest. Al sinds 1989 hebben ze de nieuwste familiespellen en strategische spellen in hun assortiment en nu dus ook rollenspellen. Je vindt er een uitgebreide collectie internationale spellen en figuren die je zowel in de winkel zelf als online kunt kopen. Als je eenmaal een voet over de drempel hebt gezet zie je meteen waarom Central de Jocs al generaties lang een expert in spellen is!

Locatie: Carrer de Numància 112

*Hoofdfoto door wwarby via Visualhunt

Wat is jouw favoriete bordspel?

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

2 reacties

Laat een reactie achter