blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Vrije tijd en cultuur

De beste winkels voor verkleedkleren in Barcelona

verkleed als vlinder
Geschreven door Jantine

Het is niet moeilijk om een reden te vinden voor een verkleedfeestje. Carnaval en Halloween zijn qua verkleden de meest uitbundig gevierde kostuumfeesten in Barcelona. Mensen laten hun fantasie de vrije loop en komen met de meest leuke en originele vermommingen.

Als het niets voor je is om je eigen kostuum te maken, hebben wij van ShBarcelona een lijst gemaakt met de beste winkels om verkleedkleding te kopen in Barcelona.

Gerelateerd artikel: De beste locaties voor de uitverkoop in Barcelona

Waar kun je terecht voor verkleedkleren?

masker ridder

Foto door Boenz via Pixabay

Party Fiesta

Party Fiesta is een winkelketen die als sinds 1994 feestkostuums en feestartikelen verkoopt. Vandaag de dag is het één van de bekendste winkels in zijn soort en heeft inmiddels ook winkels in Portugal, Frankrijk, Panama en de Dominikaanse Republiek, om er een paar te noemen.

Bij Party Fiesta vind je kostuums voor jong en oud, zoals traditionele heksenkostuums, prinsessen en actiehelden, en nieuwe originele opties zoals Minions van de film Despicable Me, de Gingerbread Man, Where’s Waldo, en de Rubiks kubus.

Party Fiesta heeft meerdere locaties in Barcelona, o.a. in de districten Sant Marti en Ciutat Vella. Het dichtst bij het centrum zijn die in het Diagonal Mar Shopping Center aan Carrer Josep Plà 31; Glòries Shopping Center aan Avenida Diagonal 208; Carrer Consell de Cent 343 en Carrer Pintor Fortuny 6.

El Relámpago 

El Relámpago is een feestartikelenwinkel die al sinds 1941 bestaat, en verkoopt producten als ballonnen, piñatas, plastic bekers en wat je dan ook maar nog meer nodig hebt voor een geslaagd feestje. In het kostuumschap vind je bij El Relámpago een verscheidenheid aan verkleedopties, zoals Asterix, een flamencodanser, geisha, Zorro, weerwolf en De Boze Koningin van Sneeuwwitje.

El Relámpago zit aan de Carrer Torrent de L’olla 130 (in de wijk Vila de Gracia).

Gerelateerd artikel: Trouwjurk kopen in Barcelona

paars masker

Foto door nouveaumonde34 via Pixabay

Atucom

Atucom is een nieuw bedrijf dat kostuums heeft voor bijvoorbeeld toneelstukken, themafeestjes, films, Carnaval en Halloween. Opties zijn bijvoorbeeld Zombie Marilyn Monroe, Jack the Ripper, Hello Kitty en nog veel meer!

Atucom vind je aan de Carrer de Roger de Llúria 27 (in de wijk La Dreta de l’Eixample).

Menkes

Menkes is een bedrijf dat gespecialiseerd is in accessoires voor theater, dans en evenementen. Ze hebben kostuums voor zowel volwassenen als kinderen, zoals Musketier, Carmen Miranda, en een hele reeks koninklijke gewaden.

Menkes zit aan de Gran Vía de les Corts Catalanes 642-646 (ook in de wijk La Dreta de l’Eixample).

La Bolsera

La Bolsera was opgericht in de Ravalwijk in 1919, een echte rot in het vak dus. Je kan hier spullen vinden om je te verkleden als piraat, luipaard-vrouw, prinses, noem maar op.

La Bolsera zit aan de Carrer de Xuclà 15 (in de wijk El Raval).

Waar ga jij verkleedkleren halen? Heb je nog leuke tips?

Over de auteur

Jantine

Jantine is een blogger en trendsetter en woont in Barcelona.

1 Reactie

Laat een reactie achter