blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Ontdekken

Erotische items kopen in Barcelona

Geschreven door Jantine

Stel, je bent in Barcelona op een romantische vakantie met je partner, of je wil een erotisch item voor je eigen plezier kopen, of misschien moet je een cadeau kopen voor een bachelor party, en je hebt geen zin om zelf te zoeken. Dan hebben wij van ShBarcelona een leuke lijst voor je opgesteld van plekken waar je zulk soort dingen kan kopen! In de lijst staan winkels die speeltjes voor in de slaapkamer verkopen, en andere items die een aanvulling zijn voor je seksleven, maar geen gewone seksshops.

Gerelateerd artikel: Een romantische massage voor twee

SexToysCenter

sex barcelona

Foto via Visualhunt

Zo’n twee jaar geleden is SexToysCenter geopend, en was daarmee de eerste erotische supermarkt in Spanje. Je vindt het naast de shopping mall in La Maquinista. Op de meer dan 800 vierkante meter vind je vast iets dat bij je smaak en budget past! Iedereen heeft zo zijn voorkeuren voor seksspeeltjes en dergelijke, en het SexToysCenter heeft voor ieder wat wils: een breed scala aan glijmiddel en vibrators, een fetisch sectie, boeken, lingerie, kleding, schoenen… noem maar op en je vindt het hier. Je vindt het SexToysCenter aan de Carrer Sao Paulo 34, La Maquinista, en aan de Carrer de Saturno 78, Terrassa.

Condoms & Co

Dit is een franchise en je zult meerdere Condoms & Co winkels vinden in Barcelona. De mensen die hier werken helpen je met wat je wil vinden en kunnen je op een luchtige manier advies geven, in een vriendelijke sfeer. Het is een open winkel, met getinte ramen, veel aandacht is geschonken aan een prettige koopervaring. Ze hebben ook een webshop en een discrete bezorgservice. Je vindt Condoms & Co onder ander aan de Carrer de Santa Anna 35.

Amantis

In de wijk van Gràcia, op Carrer del Torrent de l’Olla 145, zit Amantis. Ze hebben ook een webshop met een discrete bezorgservice. Deze winkel heeft alles wat je nodig hebt: items om van te genieten met je partner (in welk spectrum van seksuele voorkeur je dan ook valt), of natuurlijk in je eentje. Je kan er zelfs de speciale “50 Shades of Grey”-editie Bondage tape kopen.

Gerelateerd artikel: Naaktstranden in Barcelona

Le Petite Boutique

Erotische items The Luxury Love

Foto via Visualhunt

Net buiten Barcelona vind je de erotische shop Le Petite Boutique, aan de Carrer Pizarro 42 in Mataró. Zoals ze zelf op hun website zeggen: ze willen seksualiteit normaliseren, zodat er zonder taboe over gesproken kan worden, en ze willen mensen helpen om over hun complexen met seks heen te komen. Bij Le Petit Boutique zul je competitieve prijzen vinden in vergelijking met andere winkels.

The Luxury Love

Bij The Luxury Love in de wijk L’Eixample kun je ook items vinden om je seksuele horizon mee te verbreden: speeltjes voor hem, haar, voor stelletjes, maar ook cosmetica, body paint, sexy lingerie, en nog veel andere accessoires en dergelijke. Als je in de online shop voor meer dan 60 euro aan spulletjes koopt hoef je zelfs geen verzendkosten te betalen. Maar je kan ook gewoon naar de winkel gaan, aan de Carrer Basses Sant Pere 18.

Ken jij nog een winkel voor erotische items?

Over de auteur

Jantine

Jantine is een blogger en trendsetter en woont in Barcelona.

Laat een reactie achter