blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Ontspanning

Top clubs in Barceloneta

Geschreven door Daniella

Als je een feestbeest bent en iemand die graag danst totdat de zon weer opkomt, heb je in Barcelona een groot aantal strandclubs waar je uit kunt kiezen. ShBarcelona vertelt je meer over de beste bars en clubs in Barceloneta voor de beste avond en nacht uit.

Gerelateerd artikel: Op date in Barcelona

Uitgaansgelegenheden in Barceloneta

Foto via Visualhunt

Opium Barcelona is een beroemde club die internationaal bekend staat en het is een van de beste plekken in Barcelona om te gaan dansen. Overdag kun je lekker van het zonnetje genieten op hun terras buiten op het strand. ’s Nachts is het restaurant omgetoverd in een elegante en exclusieve club met de beste internationale DJ’s. Dit trekt een grote groep jonge, glamoureuze en modieuze mensen. De club zit altijd tot aan de nok toe vol, elke dag van de week! Als je er naar toe wilt is het verstandig net voor het Spaanse etenstijd te gaan, zodat je de wachtrijen voor bent en binnen bent zodra de muziek start.

Locatie: Passeig Maritim 34

In dezelfde stijl als Opium en er niet ver vandaan vind je CDLC (Carpe Diem Lounge Club) en dit wordt als een van de beste clubs in deze omgeving gezien. Overdag dient CDLC als een prestigieus bar/restaurant, maar ’s nachts wordt het een van de meest trendy en extravagante clubs van Barcelona, vooral populair onder jonge, rijke mensen. Er wordt geweldige muziek gedraaid die gedurende de dag varieert van stijl, er is een lange lijst met Champagnes om uit te kiezen en het heeft veel knusse zithoekjes om in weg te dromen.

Locatie: Passeig Maritim 32

Een paar stappen de andere kant op vind je wederom een van de meest bekende clubs van Barcelona: Pacha Barcelona. (Voor de frequent bezoekers van Barcelona: vroeger was hier Sotaveto.)

Locatie: Passeig Maritim 38

Alle drie de clubs zijn toplocaties voor een elegant en verfijnd avondje uit. Houd wel in de gaten dat er kledingvoorschriften zijn, dus kleed je op je best.

Als laatste: als je de ellenlange wachtrijen wilt vermijden en wilt genieten van voordelen en kortingen, laat je dan toevoegen aan de gastenlijst van de club van jouw keuze. En probeer ook tussen 1 en 2 uur ’s nachts binnen te komen. Als je namelijk later komt betaal je een flinke entree afhankelijk van de dag van de week en de DJ die er draait.

Gerelateerd artikel: Barcelona’s meest trendy staat: Calle Parlament

Bars en pubs in Barceloneta

Foto via Visualhunt

Behalve de bovengenoemde clubs heeft Barceloneta genoeg uitgaansgelegenheden om uit te kiezen. Om de avond te starten zijn er voldoende café’s en cocktail bars in de buurt. Een paar van de besten: Shôko, Eclipse Bar, Cocteleria Terrassa de les Indianes, Bar Ke, en Bar Colombo.

Gratis toegang tot clubs of VIP-tafels vind je op Joey’s Guestlist.

*Hoofdfoto via kenwood via Visualhunt

Wat is de beste uitgaansgelegenheid volgens jou?

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter