blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
De beste restaurants

Ideale terrassen in Barcelona om buiten te dineren

Geschreven door Daniella

Uit gaan eten in Barcelona is een genot, maar het aanbod is zo uitgebreid dat het moeilijk kan zijn om te beslissen waar je wilt gaan dineren. De diversiteit en kwaliteit van de gastronomie in Barcelona is bekend, maar dat is niet het enige goede aan de restaurants in de Catalaanse hoofdstad. Het goede weer in Barcelona nodigt je namelijk uit om lekker buiten te dineren en daar te genieten van een warme lentemiddag of zwoele avond in Barcelona. De restaurateurs weten dit gelukkig en ze zoeken dan ook naar een plek met een buitenruimte, zodat ze hun voortreffelijke gerechten in de buitenlucht kunnen aanbieden. Vandaag vertelt ShBarcelona je meer over de beste terrassen om buiten te dineren in Barcelona.

Gerelateerd artikel:Restaurants aan zee in Barcelona

Geniet van het weer en de gastronomie van Barcelona, door op een terras te dineren

Foto via Pixabay

De terrassen van Barcelona bieden kwalitatief goede gastronomie en een prettige sfeer, maar sommige terrasjes zijn toch net iets beter dan anderen. Vaak wil je niet pal aan een drukke verkeersweg zitten om te eten, of een terrasje pakken waar heel veel voetgangers langs komen. Als je een terras uitkiest, zoek je een rustige plek, waar het liefst ook nog een briesje waait. En als het daarnaast ook nog een goed uitzicht heeft, dan is dat de kers op de taart. Hieronder geven we je een paar opties, die je kunt proberen tijdens de warme avonden die je te wachten staan. De eerste die we aanraden is het terras van restaurant Gallito, op de begane grond van het Hotel W, aan het strand van Barceloneta. Als je vroeg van de zomer wilt genieten, dan is dit restaurant naast het strand met een rustig terras een hele interessante optie. Goed eten, kakelverse producten en een supergave locatie; wat wil je nog meer? Wil je het beste, typisch Catalaans eten proberen in de tuin van een authentieke boerderij in het Collserola-gebergte? Dit is mogelijk bij Can Cortés. Dit legendarische restaurant met Catalaanse keuken is geweldig als je de lokale gastronomie wilt proberen, of als je er natuurlijk al aan verslaafd bent. Het terras bevindt zich in de tuin van de boerderij en deze is gelegen in de bergen van Collserola, op enkele kilometers van het centrum van de stad. Rust vind je hier gegarandeerd.

Gerelateerd artikel: Restaurants waar je heerlijk biologisch kunt eten

Foto via Pixabay

Als je van feesten, ontspannen en een levendige sfeer houdt, is Bestial Beach Club ook een goed idee. Bestial Beach Club ligt aan de Front Marítim in Barcelona, ​​aan het strand van San Sebastián, en hier kun je nog heerlijk genieten van de beste hits van de jaren 80 en 90, een beetje disco en house.  Er hangt een geweldige mediterrane sfeer. Je kunt dineren op een prachtig terras met uitzicht op zee en met een heerlijke cocktail je lichaam afkoelen. Een andere prachtige locatie om te genieten van de beste gerechten op een mooi en rustig terras, is El Jardí de l’Abadessa. Dit restaurant ligt in het bovenste deel van Barcelona en hier zwaait chef Carlos Cases, een van de meest veelbelovende professionals van deze tijd, de scepter. Het adres is Abadessa Olzet 26. Dit zijn nog maar een paar ideetjes om op een heerlijk terras te genieten van een lekkere lunch of een smakelijk diner, want natuurlijk zijn er veel meer, die vandaag niet in dit artikel passen. Probeer ze en laat je bevindingen achter!

Welk terras in Barcelona zou jij adviseren om lekker een hapje te eten?

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter