blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Ontspanning

Leuke activiteiten voor na de zomervakantie

Geschreven door Daniella

Wanneer de vakanties weer voorbij zijn, ga je weer terug naar je normale ritme. Maar ook na de zomervakantie heeft Barcelona nog heerlijke warme dagen met veel zon. Er zijn dan ook nog voldoende activiteiten voor de laatste dagen van de zomer. En zelfs een aangename herfst biedt nog veel mogelijkheden. Om deze reden kun je in Barcelona nog volop plannen voor na de vakantie maken. ShBarcelona heeft daarom een overzicht gemaakt met de meest interessante opties. Want dacht je dat de weekenden met strandbezoeken nu voorbij waren? Wees maar niet getreurd en geniet vooral van de voorstellen die we hieronder doen. Je krijgt er zeker geen spijt van!

Gerelateerd artikel: Geniet van een verlaten Barcelona in de zomer

Minivakanties in je weekend

Foto via Pixabay

Wat mis je het meest als je van vakantie terug bent? Het strand, de strandbars, de diners aan zee of bij maanlicht… daarom brengen we je een luchtig en leuk restaurant in strandsferen. In de Moll de la Marina in Barcelona, ​​bereikbaar met de metro L4 (gele lijn, halte Ciutadella), vind je een restaurant dat erg aan te bevelen is. Er heerst een typische surfsfeer en ze hebben een kaart met heerlijk, verse gerechten. Red Fish, zoals het restaurant heet, heeft een terras met uitzicht op zee ​​en je kunt als aperitief een lekkere vermouth nemen, voordat je gaat eten. Proef de heerlijke visgerechten of de paella en geniet van het geluid van de golven van de zee. Je zou bijna vergeten dat je weer terug bent van vakantie… Zomernachten, de maan, de sterren, romantische muziek… wie heeft gezegd dat weer aan het werk gaan in Barcelona vervelend is? Zonder twijfel heb je ook een geweldige avond wanneer je naar Casa Batlló gaat. Wat wil je nog meer, dan livemuziek en een prachtig uitzicht over Barcelona? En nee, je hoeft geen beroemdheid te zijn om een ​​nacht op het dak van Casa Batlló door te brengen. Je moet alleen entree betalen.

Gerelateerd artikel: Bezoek Casa Batlló

Foto via Visualhunt

Onder de naam ‘Magic Nights‘ organiseert Casa Batlló een avond met een bezoek aan het dak van het monumentaal gebouw, een hapje en een drankje, een smartguide en een zeer interessante videogids over het emblematische werk van Antonio Gaudí. Daarnaast is er een live concert van ongeveer een uur. Je bezoek start om 20.00 uur en het concert begint om 21.00 uur. Kom je terug van een vakantie met kinderen en schoonouders en heb je geen tijd gehad om uit te rusten en van je partner te genieten? Dan stellen wij een romantisch mini-uitje in Barcelona voor, waarbij je eigenlijk vergeet dat je in Barcelona bent. Het Gran Hotel La Florida, een prachtig luxe hotel in het bovenste deel van Barcelona, biedt een romantisch uitje aan met een diner dat ze ‘Love Actually‘ hebben genoemd. Je geniet van een prachtig panoramisch uitzicht over de stad en bij het uitje zijn inbegrepen een welkomstdrankje, een overnachting met heerlijk ontbijtbuffet voor twee, aardbeien met champagne op de kamer, toegang tot de spa en een romantisch diner voor twee.

*Hoofdfoto via Visualhunt

Wat vind je van onze voorstellen voor na de vakantie? Heb je nog andere tips? 

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter