blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Vestigen in Barcelona

Onderhoud aan je tuin in Barcelona

Geschreven door Daniella

Hoewel het in de Catalaanse hoofdstad zeldzaam is dat je een tuin hebt, die zo groot is dat je een tuinman nodig hebt om het te onderhouden, zijn er in de hoge delen van de stad verschillende wijken met huizen met grote tuinen of prachtige binnenplaatsen.

Als je geen groene vingers, maar wel een tuin of terras hebt, wil je misschien gebruik maken van de diensten van een tuinman.

 • koop appartementen barcelona

 

Zo voorkom je dat de planten gaan overwoekeren. ShBarcelona richt zich vandaag op de gelukkigen in de stad, die wel kunnen genieten van een tuin of terras en die de diensten van een tuinman graag inhuren.

Hoe je tuin onderhouden in Barcelona?

Tuinman huren voor groot onderhoud aan het groen

Veel mensen hebben planten en bloemen in hun tuinen en op hun terrassen of in hun commerciële pand. Dit vereist regelmatig zeer grondig onderhoud, wat tijd en toewijding vraagt.

Deze mensen geven er vaak de voorkeur aan om de services van een tuinman in te huren, omdat ze niet de tijd, de energie of de kennis hebben om hun tuinen, terrassen of patio’s in goede staat te houden.

tuin onderhouden

Foto via Pixabay

Er zijn veel tuinbouwbedrijven in Barcelona, evenals zelfstandige tuiniers die de tuin tegen een kleine vergoeding kunnen onderhouden.

Hier bevelen we enkele van deze bedrijven aan, zodat de expert het werk voor je kan doen.

Huurwoningen in Barcelona voor de lange termijn

Esverd

De eerste aanbeveling is Esverd. Dit tuinbedrijf in Barcelona biedt verschillende diensten met betrekking tot tuinieren in de hoofdstad.

binnentuin

Foto via Pixabay

Hier kun je een ontwerp van je tuin, terras, de bouw van een tuin of terras en het onderhoud ervan aanvragen.

Op hun website geven ze ook prachtige voorbeelden van ontwerpen van verschillende tuinen en terrassen waar je je aan kunt vergapen.

Gerelateerd artikel: Je woning in Barcelona verzekeren

Jardines Monés

Een ander alternatief voor tuinonderhoud in Barcelona is Jardines Monés. Bij Jardines Monés heb je alle diensten die je tuin of terras nodig heeft onder een dak:

 • tuinontwerp
 • tuinbouw
 • onderhoud
 • ontwerp en inrichting van terrassen
 • aanleg en onderhoud van terrassen
 • irrigatiesystemen in tuin aanleggen
 • snoeien van bomen
relaxen in de achtertuin

Foto via Pixabay

 • verkoop van brandhout
 • plaatsing van kunstgras
 • plaatsing van pergola’s
 • plaatsing van groene daken
 • verkoop van tuinmeubelen
 • onderhoud van zwembaden

Ontdek de services van ShBarcelona

Jiconsa

Ten slotte stellen we nog een zeer goed alternatief voor, dat ook veel diensten met betrekking tot tuinieren in Barcelona aanbiedt.

Dit is Jiconsa, die je tuin kan ontwerpen, inrichten en onderhouden, de installatie van irrigatiesystemen kan verzorgen, evenals hoge bomen kan snoeien waarbij professionals nodig zijn vanwege de hoogte van de bomen.

schutting verven

Foto via Pixabay

Bij Jiconsa werken tuinprofessionals en op hun website kun je hun uitgebreide en prachtige ontwerpen en projecten van tuinen en terrassen zien.

Je kunt heerlijk genieten van een buitenruimte als een tuin of terras bij je huis, dat goed aangelegd en goed onderhouden is.

En met het heerlijke klimaat dat Barcelona heeft, is het heel makkelijk om (bijna) het hele jaar door te genieten van je tuin of terras.

Heb je een tuin of (dak)terras?
Ken jij nog andere dienstverleners voor tuinonderhoud in Barcelona?

Generic

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter