blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Ontspanning

Midgetgolf in de buurt van Barcelona

Geschreven door Daniella

Heb je wel eens mini-golf of midgetgolf gespeeld? Het is een afgeleide van golfen en hier ligt de nadruk vooral op het halen van de hindernissen. Midgetgolf is erg populair, omdat het voor iedereen toegankelijk is. Alle leeftijden kunnen deelnemen aan een potje midgetgolf. En je hebt er geen specifieke kennis voor nodig. Ook is het op het fysieke vlak niet heel intensief. De spelregels bij midgetgolf zijn gelijk aan die van z’n grote broer. Het enige verschil is dat je bij midgetgolf allerlei kleine obstakels hebt, zoals kleine bruggen, watertjes, gebouwen en barricades. Dit alles maakt het spel veel grappiger en erg onderhoudend. Natuurlijk maak je als midgetgolfer wel gebruik van andere technieken, want het formaat van het spel is immers veel compacter. Maar het uiteindelijk doel blijft toch hetzelfde: de bal moet in het gaatje! En omdat Barcelona zelf op dit moment geen midgetgolfbanen heeft, geeft ShBarcelona je hieronder enkele adviezen over de plaatsen waar je wel midgetgolf kunt spelen.

Gerelateerd artikel: Ontdek het Labyrintpark van Horta

Bowling Golf

Foto via Visualhunt

Dit entertainment centrum ligt in Calella en het bestaat al meer dan 25 jaar. Het biedt een compleet pakket aan als je op zoek bent naar een leuke tijd. Er zijn 18 holes op de midgetgolfbaan, er is een Amerikaanse bowlingruimte, een spelruimte (pool, tafelvoetbal en air hockey) en er is een restaurant. Het is echt de perfecte plek om een deel van je weekend met je gezin door te brengen. De prijzen zijn betaalbaar. Voor midgetgolf betaal je als volwassen €3,70 en kinderen onder de 12 jaar betalen €3,20. Als je er een verjaardagsfeestje wilt vieren heeft Bowling Golf wel een hele mooie aanbieding: voor maar €8,50 per persoon kun je bowlen en midgetgolfen, een maaltijd nuttigen en je krijgt kortingsbonnen voor een volgende keer.

Locatie: Carrer de Valldebanador 1, Callela

Minigolf Vinyet

Foto via Visualhunt

Nog zo’n goede locatie voor midgetgolf in de provincie Barcelona is Minigolf Vinyet. Na uitvoerige renovaties is het nu weer open en je vindt er hoogwaardige faciliteiten, zoals trampolines, een kartbaan, pingpongtafels en een midgetgolfbaan met 18 holes. Dankzij het vriendelijke personeel is het ook een perfecte plek voor speciale evenementen, zoals verjaardagsfeestjes. En dit is niet alleen vanwege het uitgebreide aanbod aan activiteiten, maar ook vanwege de excellente catering.

Locatie: Passeig de Vilanova 138, Sitges

Gerelateerd artikel: Een dagje naar attractiepark Tibidabo

Karting Minilandia

In Viladecans ligt Minilandia. Je kunt hier karten, midgetgolfen en nog veel meer. Het werd gestart door Don Jaime Ampurdanés Juan. Hij is 7-voudig kartkampioen. Je vindt hier een topkwaliteit midgetgolfbaan met 18 holes.

Locatie: Autovia de Castelldefels km 12.600, Viladecans

*Hoofdfoto door AndGeorgeMakes4 Studios via Visualhunt

Hou jij van midgetgolf? Waar doe je dit het liefste?

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter