blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Ontspanning

Hobbywinkels voor de creatieveling in Barcelona

Geschreven door Daniella

Veel mensen houden er interessante hobby’s op na die een uitlaatklep zijn voor hun creativiteit. Zelfs jonge kinderen knutselen regelmatig en hierbij leren ze op school met allerlei verschillende materialen werken. Het helpt hen hun creatieve kant, maar daarnaast ook diverse vaardigheden te ontwikkelen.

Knutselen en thuis of in groepsverband creatief bezig zijn is weer helemaal hip, alleen weet je soms niet zo goed waar je voor materiaal terecht kunt. Dit artikel van ShBarcelona praat je dan ook graag bij over waar je de beste hobbywinkels in Barcelona kunt vinden.

Gerelateerd artikel: Barcelona’s stoffenwinkels

Snuffel eens bij deze hobbywinkels in Barcelona

Hazlo Tú

Hazlo-Tú is een winkel en workshopruimte die is opgericht door vakenthousiastelingen die onder andere gespecialiseerd zijn in beeldende kunst, scrapbooken, patchwork en schilder- en tekenkunst.

leeg vel en verf

Imagen de DreamyArt en Pixabay

Ze zijn bij Hazlo-Tú altijd op zoek naar de laatste trends en noviteiten in de creatieve sector, zodat klanten telkens terugkomen om nieuwe technieken te leren of nieuw materiaal te leren gebruiken. De winkel is groot en heeft duizenden producten om aan al je creatieve uitspattingen tegemoet te komen.

Elke zaterdag zijn er workshops waarbij een bepaalde techniek centraal staat en die demonstraties duren ongeveer 4 uur. Deelname is gratis. Eerdere workshops gingen bijvoorbeeld over interessante onderwerpen als het gebruik van polymeer klei, landschapsschilderkunst, sieraden ontwerpen en vilttechnieken.

Om meer te weten te komen over de winkel of de workshops kun je de website bekijken of naar de winkel aan de Rambla del Carmel 18-20 gaan.

Pinzell de Paper

De winkel Pinzell de Paper is gespecialiseerd in de verkoop van alles dat met hand- en hobbywerk te maken heeft. Je vindt er producten als verf en vernis, scrapbookpapier, sjablonen en stempels. Er zijn ook cursussen en workshops en er is voor iedereen wel iets creatiefs te vinden, zoals scrapbooken, steampunk en decoupage.

Als laatste kun je hier ook nog buitenschoolse activiteiten voor kinderen boeken, zoals een knutselmiddag voor een verjaardagsfeestje. Wil je je aanmelden voor een van de cursussen? Bel dan met 772 23 03 24 of ga naar de winkel aan Carrer Desfar 22 in de wijk Vilapicina.

Gerelateerd artikel: De beste winkels voor verkleedkleren in Barcelona

Montana Shop

Montana Shop Born werd voor het eerst geopend in 2004 en hiermee ontstond de eerste graffitiwinkel van Barcelona.

Imagen de NomeVisualizzato en Pixabay

Bijna 10 jaar later opende de tweede winkel en deze ligt ook centraal, in het populaire district Gracia. Op beide locaties vind je het volledige assortiment aan producten van eigen makelij, maar ook producten vanuit andere plekken in Europa.

Bij Montana Shop vind je alles wat je je maar kunt bedenken met betrekking tot graffiti, city art en beeldende kunst. Boeken, tijdschriften, kleding en accessoires, je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het bij Montana Shop.

Barna Art

Barna Art is een hobbywinkel die door de enorme variatie aan producten elke creatieveling gelukkig zal maken. Je vindt in deze winkel de beste materialen tegen de beste prijzen.

Als je advies nodig hebt, schiet het team van professionals van Barna Art je graag te hulp en dat doen ze inmiddels al meer dan 23 jaar. Je kunt de winkel bezoeken op Carrer Rosselló 290 bis.

Zit er nog een goede hobbywinkel in Barcelona?

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter