blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Wetenswaardigheden

Kunstbloemen kopen in Barcelona en omgeving

Geschreven door Daniella

Natuurlijke bloemen zijn een perfect element om je huis een extra touch te geven. Ze brengen schoonheid, harmonie, kleur en aroma, maar hun leven is helaas kortstondig. Vroeger werden kunstbloemen als oubollig en kitsch ervaren.

  • koop appartementen barcelona

 

Het waren items die stonden te verstoffen in een muf huis en daarom zijn veel mensen nog steeds terughoudend om dit soort decoratief materiaal te kopen. Maar de tijden zijn veranderd.

De ontwerpen van kunstbloemen worden steeds realistischer en soms is het zelfs moeilijk om ze van echte bloemen te onderscheiden. ShBarcelona laat je de beste winkels voor kunstbloemen zien in Barcelona en omgeving.

Waar kun je kunstbloemen kopen in Barcelona?

Je kunt meerdere soorten kunstbloemen kopen en met een mooi boeket heb je tot in de eeuwigheid een fleurig detail in huis, dat perfect en altijd mooi blijft.

kunstplant

Foto via Pixabay

Een ander voordeel is dat ze geen verzorging nodig hebben, behalve dat ze af en toe met een stofdoek afgenomen mogen worden.

Dit artikel is bedoeld voor diegenen die niet de tijd – of de wil – hebben om voor echte bloemen te zorgen, maar die de schoonheid die ze in je huis brengen niet willen missen.

Lekker lang in Barcelona wonen?

Catalunyaplants

Als je je huis wilt opfleuren, zonder je zorgen te hoeven maken over de verzorging van bloemen of planten, ga dan naar het tuincentrum in Sant Vicenç del Horts (Barcelona).

cactus

Foto via Pixabay

Je vindt hier veel soorten kunstbloemen en -planten van hoge kwaliteit.  Zo kun je kiezen voor de cactus, in allerlei maten en vormen. Deze is ideaal voor minimalistische terrassen, maar ook rozen, lelies of geraniums zijn een goede keuze.

Je kunt ze in een boeket verwerken of ze ophangen op je terras. Voor een echte Zen-uitstraling ga je voor een bonsai. 

Catalunyaplants heeft het allemaal en je vindt deze zaak aan de BV2002 (of Carretera de Sant Boi), bij 1,8 kilometer in Sant Vicenç del Horts.

Gerelateerd artikel: De beste buitenplanten voor een zonnig terras

Liderflor

In de kustplaats Gavà, in de buurt van Barcelona, ​​vind je deze distributeur die kunstbloemen levert aan groothandelaren en detaillisten.

Er is een breed scala aan planten en kunstbloemen en het zijn allemaal uitstekende reproducties van verschillende de soorten.

kunstrozen

Foto door Oscar F. Hevia via Visualhunt

Liderflor is de perfecte locatie voor decoraties, zeker als je als decorateur of  interieurontwerper werkt.

Je kunt door middel van details als kunstbloemen of kunstplanten voor elk van je klanten van een huis een thuis maken of een bedrijfspand aankleden met fleurige details. Liderflor ligt aan de Carrer de la Ciència 25, Gavà. (op industrieterrein El Regàs)

Ontdek huurmogelijkheden bij ShBarcelona

Bloemisterij Olimpia

Je hoeft geen oneindige gesprekken meer te voeren met je stervende ficus over hoe veel of weinig water hij krijgt. En ook je balkon fris en fleurig inrichten is geen probleem meer.

De buren zullen jaloers zijn op jouw kleine paradijsje met kunstplanten. Je kunt er zelfs een flamenco sfeer aan geven, door prachtige geraniums op je terras te plaatsen. Je buitenruimte zal een ware metamorfose ondergaan.

hydrangea voor gezicht vrouw

Foto via Pixabay

Floristería Olimpia is de enige winkel in het centrum van Barcelona die we aan kunnen bevelen. Je vindt er een uitgebreid assortiment aan kunstplanten en -bloemen en je zult ze vanwege de echtheid en uitstraling steeds meer gaan waarderen.

Floristería Olimpia vind je in het centrum, aan de Ronda Sant Pau 17-19.

Ga jij bij een van deze zaken kunstplanten of kunstbloemen bestellen?
Of zul jij nooit nepbloemen in Barcelona kopen?

Generic

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter