blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Spaanse en Catalaanse keuken

Gaudim, een restaurant om van te genieten

Geschreven door Jantine

Gaudim betekent in het Catalaans “we genieten ervan” en dat is precies wat je zult doen in dit restaurant met bar en cocktail lounge. Gaudim zit in het centrum van Barcelona, aan de Calle Aragon 231. Het is nu een paar jaar geopend en het staat bekend als een van de meest betaalbare opties voor een maaltijd van deze kwaliteit en in dit gedeelte van de stad. ShBarcelona vertelt je graag meer over de heerlijkheden van Gaudim.

Gerelateerd artikel: Restaurants aan zee in Barcelona

Geniet bij Gaudim

Gaudim restaurant

Foto via Visualhunt

De tapas, de hoofd- en bijgerechten, de aankleding van het restaurant en de Mediterraanse seizoensproducten zijn allen van goede kwaliteit. Op het menu vind je traditionele gerechten, waarvan een aantal populaire bijvoorbeeld: gefrituurde Andalusische inktvis; tartaar van blauwvin tonijn; ossenbiefstuk met truffel parmentier, foie gras en Porto saus; fantastische paella… te veel om op te noemen! En dit allemaal voor een zacht prijsje. Je kan het hele menu hier beter te bekijken. Pas op, want het water loopt je uit de mond.

Gaudim restaurant5

Foto via Visualhunt

Het personeel is erg vriendelijk en staat altijd klaar om je advies en uitleg te geven over de gerechten, zodat je zeker weten iets uitkiest dat je lekker gaat vinden. En als je op tijd genoeg komt voor happy hour, heb je de kans om naast je maaltijd te genieten van een glas wijn, champagne, bier of een cocktail! Van de barman wordt gezegd dat hij overheerlijke cocktails maakt waar je absoluut voor terug wil komen.

Gerelateerd artikel: Fideuà eten in Barcelona

Gaudim restaurant6

Foto via Visualhunt

In Gaudim kun je ook zelf diners, lunches of groepsevenementen organiseren, voor bijvoorbeeld een verjaardag, bedrijfsuitje, of een andere festiviteit. Je kan er gerust op zijn dat je gasten een goede tijd zullen hebben en van de locatie, het eten en het drinken zullen genieten. Een reservering maken is wel verstandig! Je kan ze bellen op 935323080 of een e-mail sturen naar [email protected] Voor het eten kun je genieten van een cocktail in de “chill-out”. Oh, en voor we het vergeten: ze serveren ook ontbijt! Je kan hier de hele dag terecht voor een fantastische maaltijd dus.

We kunnen je aanraden om dit restaurant, waar de kwaliteit van het eten en klantvriendelijkheid voorop staan, te gaan ervaren. Geniet ervan, “Gaudim“!

Ben jij al bij Gaudim geweest? Waar heb je het meest van genoten?

Over de auteur

Jantine

Jantine is een blogger en trendsetter en woont in Barcelona.

Laat een reactie achter