blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Traditionele festivals

Cadeaus voor Vaderdag

Geschreven door Daniella

Vaderdag is een bijzondere dag, waarmee we onze vaders danken voor hun zorg en toewijding aan ons, hun kinderen. Op een of andere manier geven we op deze dag nog net iets meer liefde terug, dan we normaal al doen. Natuurlijk gaan we graag met het hele gezin uiteten om deze speciale dag te vieren. Aan de andere kant hebben we toch ook altijd de neiging om onze liefde in cadeaus uit te drukken. Dus als je wilt dat je vader door jouw cadeau helemaal overdonderd is op 19 maart, lees dan dit artikel van ShBarcelona, waarin we je een aantal interessante tips geven. Heb je pen en papier bij de hand?

Gerelateerd artikel: Feestdagen in 2019

Ideeën voor een cadeau voor Vaderdag

Foto via Pixabay

Soms zijn we niet zo creatief en geven we elk jaar hetzelfde cadeau aan onze vaders op Vaderdag. Het zijn typische “nuttige” cadeaus, waarvan we denken dat ze die altijd wel kunnen gebruiken. Deze categorie geschenken bestaat vooral uit: stropdassen, sokken, ondergoed, handtassen, shirts, zakdoeken… Als je dit type cadeau graag aan je vader blijft geven, overweeg ze dan eens een speciaal en persoonlijk tintje te geven. Hiermee geef je toch een nuttig, maar ook een zeer origineel cadeau. Kijk maar eens op de website van UO, een online winkel met een uitgebreide collectie sokken, sleutelhangers, fotolijstjes, briefkaarten, onderbroeken, kussenhoezen, of armbandjes voorzien van een tekst. Met deze cadeaus ben je zeker veilig. Aan de andere kant kun je er ook over nadenken om je vader het volgende te geven: een kit om moleculair te leren koken. Zo zal hij zich net als de beroemde Ferran Adrià voelen! Of misschien een biertap om – alsof hij werkelijk achter de bar staat – een paar bierglazen voor hem en zijn vrienden te vullen. Je kunt ook kiezen voor een tas in de vorm van een rugbybal of een flessenkoeler die heel snel koelt. Dit is altijd handig wanneer er gasten komen, die een goede fles wijn voor bij de lunch of het diner meebrengen.

Gerelateerd artikel: Lekker shoppen in Barcelona

Foto via Pixabay

Voor vaders die worstelen met hun gezondheid kun je een pillendoosje geven, waarmee hij zijn medicijnen de hele week overzichtelijk geordend heeft. Is je vader een Star Wars-fan? Dan kun je hem een badjas geven, die lijkt op die van een Jedi Knight. En natuurlijk zul je je nu afvragen, waar je al deze leuke geschenken kunt vinden? Kijk maar eens op de website van Curiosite, een online winkel waar je de meest originele geschenken kunt vinden. Wedden dat je vader er een paar seconden stil van is? Een andere, vergelijkbare winkel als Curiosite is Regalos.es, een online winkel waar je bijzondere geschenken koopt, zoals een dag met een instructievlucht in Madrid, of een speciaal, gegraveerd whiskyglas, een virtual reality bril van hoge kwaliteit, een uniek ontworpen schaakspel of een leuke minigolf set, die je vader op het toilet kan gebruiken, in plaats van de krant te lezen.

Geef je ons meer ideeën om dit jaar op Vaderdag te geven?

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter