blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Catalaanse gewoonten en tradities

Originele cadeaus voor Drie Koningen 2019

Merry Christmas bag
Geschreven door Daniella

Een van de belangrijkste tradities vindt plaats tijdens de avond van Drie Koningen. Zowel kinderen als volwassenen worden die ochtend namelijk wakker, wetend dat ze die dag cadeautjes uit het Verre Oosten zullen ontvangen. Nou ja, natuurlijk wel alleen als ze zich het hele jaar door goed hebben gedragen.

Heb je geen idee meer wat je een ander voor cadeau kunt geven met Drie Koningen, dan helpt dit artikel op het blog van ShBarcelona je door je te voorzien van een paar originele ideeën voor Drie Koningen 2019. Pen en papier in de aanslag?

Gerelateerd artikel: Driekoningen in Barcelona; weer feest…

Originele ideeën voor cadeaus voor Drie Koningen

Het eerste cadeau is gebaseerd op het idee van een herbruikbaar notitieboekje.

driekoningen

Imagen de Briam Cute en Pixabay

Herbruikbaar betekent dus dat je het telkens weer opnieuw kunt gebruiken! Het gaat hier om de Rocketbook en het handige is dat je zo vaak als je wilt kunt schrijven en weer kunt wissen.

De Rocketbook is nuttig, omdat het alles wat je schrijft direct scant. Daarna kun je de scan via e-mail versturen of automatisch in de Cloud op laten slaan.

Je iPhone gebruik je niet alleen om mee te bellen, je kunt er ook geweldige foto’s mee maken. Helemaal nu er KiiPix is! Dit wordt als een van de mooiste geschenken van 2019 genoemd.

De KiiPix is een draagbare, kleine printer voor het afdrukken van de foto’s op je telefoon. Je kunt het gebruiken zonder een app te hoeven downloaden. Het is snel en gemakkelijk in gebruik en – ook handig – het heeft geen batterijen nodig.

Diefstal van tassen of rugzakken komt helaas vaak voor. Als jij vaak met een rugzak op je schouder of rug op pad gaat, voel je je vaak niet veilig met je bezittingen achter je. Bobby Bizz is een rugzak met anti-diefstal eigenschappen en is van het merk XD Design.

Zij zijn expert in het ontwerpen en produceren van slimme rugzakken. Deze rugzak in het bijzonder heeft een gewatteerd vak, zodat je je laptop of tablet praktisch met je mee kunt nemen. Ook heeft het een USB-lader.

Of je nu graag een rugzak of gewone tas draagt, met deze tas kun je op allebei de manieren alle noodzakelijke spullen bij je dragen. Je kunt dus zelf kiezen en wisselen: als handige rugzak of traditionele aktetas.

Gerelateerd artikel: Spaanse tradities in Catalonië

Als jij ook verslaafd bent aan koffie en je bent altijd onderweg, dan is dit praktische en originele cadeau iets voor jou. De Wacaco Minipresso is een klein, draagbaar koffiezetapparaatje dat je met de hand bedient en overal mee naartoe kunt nemen.

cadeau met sterretjespapier

Imagen de Ylanite Koppens en Pixabay

Het is een ontzettend licht apparaat en je bereidt er heerlijke, romige koffie mee. Het is het perfecte cadeau voor iemand die alleen goede koffie wenst te drinken. Er zijn twee verschillende modellen: voor gemalen koffie en voor capsules.

De Minipresso is ideaal voor mee naar het werk, in de auto of elke andere locatie.

Samsung is trots op de virtual reality bril die Gear VR heet. Als je iemand echt een bijzonder cadeau – en bijzondere ervaring – wilt geven, dan is dit een geschikt cadeau.

De bril wordt geleverd met een afstandsbediening en is geschikt voor alle mobiele Samsung Galaxy telefoons. Deze bril neemt je mee op ontdekkingsreis in een fantastische 3D-wereld. Zou jij ook niet stiekem gebruik willen maken van dit technologische snufje en er eens een keer door willen kijken?

Het laatste geschenk is voor de echte avonturier. Als je graag aan bergbeklimmen, fietsen, skiën of duiken doet, of gewoon graag je omgeving verkent, dan is de Retekess HR11S radio ideaal, want hij is speciaal ontworpen voor activiteiten op het gebied van outdoor, camping of avontuur.

Je hebt nu een geweldig cadeau te pakken voor elke reiziger die met een lichtgewicht, compact en veelzijdig apparaatje wil kunnen luisteren naar muziek, wereldnieuws of weersinformatie. Het beste is nog wel dat het verschillende oplaadmogelijkheden heeft, zodat het altijd zal werken. Het kan namelijk op zonne-energie, met een slingerhendel, met oplaadbare batterijen of door middel van mini-USB opgeladen worden.

Heb jij nog unieke ideeën voor cadeaus voor Drie Koningen?

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter