blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Vestigen in Barcelona

Een bureaustoel in Barcelona kopen

Geschreven door Daniella

Vaak werk je vele uren achter elkaar op je computer en meestal vergeet je dan de juiste zithouding. Ook het aanschaffen van het juiste kantoormeubilair voor de uitvoering van je werk komt wel eens op de tweede plaats, of je vergeet aan een correcte zithouding te denken en brengt veel uren achter elkaar in dezelfde positie door. Banen waarbij je veel zit, kunnen grote gezondheidsproblemen met zich meebrengen en als je tussendoor niet voldoende beweegt of van houding verandert, kunnen klachten erger worden. Vandaag vertelt ShBarcelona je waar je bureaustoelen koopt in Barcelona.

Gerelateerd artikel: Planten voor je interieur

Ergonomie en een goede bureaustoel

Foto via Pixabay

Door ergonomische vormgeving worden werkplekken ontworpen die de gezondheid van mensen verbeteren. Meubels en elementen worden geïntegreerd en aangepast om verwondingen of een slechte houding te voorkomen. In het geval van mensen die vele uren aan de computer zitten, zijn er enkele basisregels om gezondheidsproblemen te voorkomen en dit zijn vooral regels met betrekking tot houding. De eerste regel houdt in dat het hoofd in lijn is met de romp, zonder naar voren of naar achteren te leunen. Dat betekent dat het computerscherm op ooghoogte moet kunnen staan om te voorkomen dat de nekspieren in een andere houding worden gedwongen. De ellebogen moeten comfortabel kunnen leunen of hangen langs het lichaam. Vermijd reflecties op het scherm door het beeldscherm zo te plaatsen, dat het beeldscherm correct kan worden bekeken. Als laatste is het essentieel om een ​​comfortabele stoel te hebben met een goede rugondersteuning, met gevoerde zitting, armleuningen en – indien mogelijk – een hoofdsteun om het hoofd tegen te kunnen laten rusten.

Gerelateerd artikel: Airco installeren in Barcelona

Foto via Pixabay

Voor een goede bureaustoel kun je terecht op het adres Entença 34, tussen de Gran Via en de Sepúlveda, waar je een breed scala aan stoelen kunt vinden, van multifunctionele stoelen en industriële stoelen, tot klapstoelen en stoelen voor wachtkamers. Het gaat om de winkel Sillas Barcelona en je kunt er ook banken, gewone stoelen en krukken vinden. Er zijn ook andere winkels, waaronder Oficina Total, die ligt aan de Carrer Mallorca 65 in Barcelona. Hier kun je functioneel kantoormeubilair kopen, meubilair voor in managementkamers, metalen meubilair, stoelen, tafels en zelfs industriële meubels. Ook kun je er terecht voor meubilair voor recepties of als je als je zelfstandige een kantoor wilt inrichten. We raden ook een andere winkel met bureaustoelen in Barcelona aan. Dit is Ofiprix en ze zijn volledig gespecialiseerd in kantoormeubilair. In Barcelona zitten ze aan de Carrer Balmes 339-343 en je kunt ze ook vinden in Barbera del Valles en Cornellà de Llobregat, steden die in de buurt van de Catalaanse hoofdstad liggen. Hier vind je kantoormeubilair, van werkbureaus tot vergaderopstellingen en van draaibare stoelen tot andere ergonomische hulpmiddelen voor de werkplek. Zoals ShBarcelona eerder al aangaf, is het belangrijk voor je gezondheid om een ​​beetje meer uit te geven aan een goede bureaustoel, als je lange tijd achter elkaar zittend voor je werk doorbrengt. Je lichaam zal je dankbaar zijn.

Ken je deze winkels voor kantoormeubilair? Welke raad je aan?

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter