blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Vastgoednieuws

Samen een weekendje naar Barcelona

luxe hotelkamer met bad
Geschreven door Daniella

Barcelona is een prachtige stad en een uitstekende plek om een heerlijk weekend samen met je partner door te brengen.

Wandelen over de boulevard langs het strand, een drankje doen aan de kust, een bezoek brengen aan een prachtig oud pretpark met een bijzonder mooi uitzicht over de stad, uitgebreid shoppen aan de Passeig de Gracia of een bezoek brengen aan karakteristieke monumenten, zoals de Sagrada Familia, Casa Milà of Casa Batlló… het zijn slechts enkele van de vele activiteiten die je in Barcelona kunt ondernemen.

Vandaag zal dit artikel op het blog van ShBarcelona focussen op de geweldige accommodatiemogelijkheden voor koppels, zodat je een perfect weekend in de Catalaanse hoofdstad door kunt brengen.

Gerelateerd artikel: Leuke activiteiten voor koppels

Ontdek romantisch Barcelona met de beste accommodaties in de stad

Sixtytwo Hotel

luxe badkamer met bad met rozenblaadjes

Foto via Pixabay

Het Sixtytwo Hotel Barcelona beschikt over 45 exclusieve kamers en dezen zijn tot in de puntjes verzorgd. Sixtytwo Barcelona biedt diverse diensten aan, die ervoor zorgen dat bezoekers van het hotel zich er direct thuis voelen.

Het hotel ligt tegenover Gaudí’s Casa Batlló, in het midden van de Passeig de Gracia in de meest exclusieve wijk van Barcelona.

Gran Hotel La Florida

Dankzij de bevoorrechte ligging op de Tibidabo berg wordt het Gran Hotel La Florida (een luxe hotel met 5 sterren) beschouwd als een van de beste en meest luxe stedelijke resorts van de stad.

Het is de ideale locatie voor iedereen die wil genieten van alles wat Barcelona te bieden heeft in een unieke, relaxte omgeving. Het hotel biedt haar gasten de kans om een mediterrane levensstijl te ervaren, waarbij luxe, geschiedenis en design perfect samengaan.

De fantastische ligging van het Gran Hotel La Florida garandeert niet alleen een spectaculair uitzicht, maar betekent ook een oase van rust en stilte, ver weg van de drukte van de stad.

Gerelateerd artikel: Romantische massage voor twee

Appartementen ShBarcelona

Een appartement in Barcelona huren is een fantastische manier om een leuk weekend samen met je partner door te brengen in de stad.

Op onze website vind je toeristische accommodaties voor een paar dagen of iets langer, met alle comfort en gewenste privacy.

Wanneer je toeristische accommodatie boekt, heb je als gast meer vrijheid en rust, het is makkelijker om je thuis te voelen en je kunt je activiteiten in je eigen tempo uitvoeren. Kosten kunnen daarnaast aanzienlijk lager zijn, want je hebt de mogelijkheid om lekker zelf in het appartement te koken.

Hotel Torino

handdoek op de rand van zwembad

Foto via Pixabay

Hotel Torino ligt in de plaats Masnou aan de Maresme-kust, op 12 km van Barcelona. Je kunt de plaats bereiken per trein, want er gaat elke 7 minuten een directe lijn vanaf de luchthaven.

Daarnaast kun je natuurlijk met een huurauto via de C-32 reizen, of met de bus.

Hotel Torino is een familiehotel in mediterrane sfeer, gebouwd in de stijl van de honderd jaar oude huizen die typisch zijn voor de Maresme. De eigenaars zijn nu de derde generatie uit een familie en zij beheren het hotel al sinds 1965.

Het hotel beschikt over drie-, twee- en eenpersoonskamers, allen met badkamer, telefoon, airconditioning, verwarming, ventilator, LCD TV en gratis wifi in het hele hotel.

Hotel Torino heeft ook een lounge, cafetaria en restaurant, waar je kunt genieten van een uitstekend menu met verse, lokale producten.

Hotel Catalonia Born

Het charmante Hotel Catalonia Born ligt in een centrale wijk in Barcelona, in El Born. Het betreft een gebied dat bekend staat om haar artistieke en levendige sfeer.

Het hotel bestaat uit een charismatisch 19e eeuws gebouw, dat volledig is gerestaureerd. Bij het inrichten van de kamers is veel aandacht aan details besteed en de kamers bieden veel comfort.

Er is gratis wifi en je geniet er van een prachtige binnenplaats, die gedeeltelijk overdekt is door een glazen dakraam. Het dakraam heeft een bijzonder effect op het lichtspel in het hotel zelf.

Wat vind jij een geschikt hotel voor koppels die een weekendje naar Barcelona komen?

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter