blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Vrije tijd en cultuur

Een auto in Barcelona huren

Geschreven door Daniella

Barcelona is een stad om met volle teugen van te genieten, maar vlakbij de hoofdstad is er ook van alles te ontdekken. Barcelona heeft – zoals wellicht bekend – een zeer efficiënt openbaar vervoersnetwerk, dat je naar alle hoeken van de stad brengt en daarnaast zijn er ook volop vervoersmogelijkheden binnen de provincie. In Barcelona zelf kun je gebruik maken van: de metro, verschillende stadsbussen en regionale buslijnen, de stadstrein, de Ferrocarril de la Generalitat (een combi van metro en trein), tram, taxi, VTC (taxidienst door privépersoon) en privéauto. Met zoveel mogelijkheden hoef je alleen nog maar te kiezen welk transportmiddel aan je behoefte voldoet. Vandaag zal dit artikel van ShBarcelona dieper ingaan op het huren van een auto en de voordelen ervan.

Optimaal van Barcelona genieten met een huurauto

Foto via Pixabay

Als je vanwege toeristische redenen een stad bezoekt, zijn privacy, comfort en flexibiliteit van groot belang. Vaak wil je niet afhankelijk zijn van dienstregelingen van het openbaar vervoer wanneer je op pad gaat, of je nu puur kunt genieten van met je eigen auto op pad gaan of met kleine kinderen gaat reizen, die zich nu eenmaal niet altijd aan een vast ritme houden. Zelfs inwoners van de stad die de kosten van een auto niet het hele jaar door willen dragen, besluiten vaak om een auto te huren als ze die op dat moment nodig hebben. Het huren van een auto is prettig, veilig en gemakkelijk en er is een huurauto voor ieders portemonnee. Je hebt een auto snel gehuurd, met diverse garanties inbegrepen en een model dat bij jouw budget past. Alle modellen huurauto’s zijn nieuw of bijna nieuw en ze voldoen aan alle kenmerken en kwaliteiten voor het leveren van een perfecte prestatie. Je hoeft je dus geen zorgen te maken. Je hoeft alleen maar een model uit te kiezen en daarna te genieten van de auto en de reis zelf.

Foto via Auto Europe

Een van onze aanbevelingen voor het huren van een auto is Auto Europe, een ervaren autoverhuurbedrijf, dat ook camperverhuur en luxe autohuur faciliteert en dat wereldwijd actief is. Auto Europe werkt samen met internationale autoverhuurbedrijven zoals Avis, Budget, Europcar en Hertz, maar ook met een groot aantal nationale en lokale verhuurbedrijven, zodat ze altijd de beste klantenservice kunnen garanderen. Als er één ding is dat Auto Europe onderscheidt van andere autoverhuurbedrijven, dan is het de 60 jaar ervaring die ze hebben in de autoverhuursector. Je kunt deze pagina op de website van Auto Europe bezoeken voor meer informatie over het huren van een auto in Barcelona. Behalve uit auto’s bestaat hun vloot ook uit campers en je kunt zelfs gebruik maken van een chauffeurs service. De prijzen bij Auto Europe zijn afhankelijk van jouw eigen voorkeuren. Ze hebben de meest concurrerende tarieven in de sector en garanderen dat als je een goedkopere huurauto bij een ander bedrijf onder dezelfde voorwaarden vindt, ze die prijs hanteren of je zelfs een nog goedkoper aanbod doen. Naast het aanbieden van de laagste autoverhuurtarieven, is er ruime keuze uit verschillende categorieën auto’s en wanneer je je op hun nieuwsbrief abonneert, krijg je regelmatig zeer scherpe aanbiedingen in je mailbox.

*Hoofdfoto via Auto Europe

Heb je al eens eerder een auto in Barcelona gehuurd? Hoe heb je dit ervaren?

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter