Te koop: onze panden in Barcelona

Bezit u een appartement in Barcelona en bent u geïnteresseerd om het veilig te verkopen en vervelende verrassingen te vermijden?
Sinds 2000 levert ShBarcelona advises over het kopen/verkopen van vastgoed in Barcelona en biedt zij een op maat gemaakte opvolging van de verschillende fases van het proces.

Onze professionals
Onze makelaars delen op transparante en professionele wijze hun kennis over de vastgoedmarkt in Barcelona met u, serieus en transparant, van de waardebepaling van uw vastgoed tot aan het tekenen van de akte.

Houd reketing met de laatste transacties in de buurt, de huidige vraag en de rente die wordt aangeboden op de markt. ShBarcelona zal u begeleiden bij het bepalen van de juiste verkoopprijs voor uw pand.
Wij zullen zorgen voor de commercialisatie van het product, de prijsonderhandelingen en de voorwaarden van de transactie, wij zullen ook zorgen voor de reserverings- en borgsomdocumenten en zullen alle openbare en privé documenten verzamelen die nodig zijn om de openbare akte te kunnen tekenen, en wij zullen daarbij altijd uw mening in acht nemen. Ons team begeleidt het hele proces.

Contact

ONZE GARANTIE

Foto

Zichtbaarheid

Alle gecommercialiseerde producten genieten van een optimale zichtbaarheid in de ´online´ en ´offline´ media. Duizenden potentiële klanten bezoeken onze dagelijks site; wij worden vermeld op de belangrijkste vastgoedpagina´s en ook op de meest populaire sociale netwerken. Op die manier bereiken we een groot aantal klanten, van investeerders tot lokale kopers. Hoe dan ook, uw vastgoed zal niet onopgemerkt blijven!

 
Foto

Erkend merk

ShBarcelona, opgericht in het jaar 2000, behoort tot de Officiële Vastgoedmakelaars Associatie, Apartur en de Vastgoed Beheerders Associatie. Al deze instellingen, naast een lange lijst bedrijven, business scholen en universiteiten van over de hele wereld, erkennen ons management en onze efficiënte werkmethodes.

Foto

Internationaal netwerk

Onze online communicatiestrategie in combinatie met ons meertalig team bieden een garantie op de beste zichtbaarheid van uw pand, zowel op nationaal als internationaal niveau.

 
Foto
Before selling, did you think about carrying out any work? You will be surprised at how, with a small budget, your apartment would have much more value in the market. Check it through our profitability calculator
Winst rekenmachine
 

Ons team

Enrique Camargo Ramos
Department Manager

Telefoonnummer: 934521347+143
Mobiel telefoonnummer: 689639567

Kantoor: Casanova 100, Barcelona
 
Tuky Andreu
Key Account Manager

Telefoonnummer: 934521347+145
Mobiel telefoonnummer: 681008181

Kantoor: Bailen 200, Barcelona
 
Jordina Rodrigo
Key Account Officer

Telefoonnummer: 934521347+144
Mobiel telefoonnummer: 653760138

Kantoor: Casanova 100, Barcelona
 
Eva Aznar
Key Account Manager

Telefoonnummer: 934521347+142
Mobiel telefoonnummer: 620458220

Kantoor: Casanova 100, Barcelona
 

Contact

De velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, así como el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de página web.