ShBarcelona Appartementen verkoop in Barcelona

Te koop: onze panden in Barcelona

Bij ShBarcelona vindt u een uitgebreid aanbod appartementen en huizen in Barcelona. Of u nu op zoek bent naar een hoofdwoning, een tweede huis of een huurinvestering in Barcelona, wij bieden elke type accommodatie aan die overeen zou kunnen komen met wat u nodig heeft. Bezoek alstublieft onze koopsectie.

Onze ervaring op de huizenmarkt van Barcelona verzekert u van een veilige en kwaliteitsvolle service. Om de procedures en handelingen makkelijker te maken biedt ShBarcelona u een opvolging en begeleiding doorheen het volledige aankoopproces. Van onderhandelingen/opstellen aankoopcontract, tot het organiseren van juridische registratie en notariële ondertekening, ShBarcelona zal er zijn om de taak makkelijker voor u te maken en om u voor te bereiden op het aanschaffen van een pand. Ons aanbod bestaat onder meer uit een uitgebreide reeks appartementen. Als u op zoek bent naar een gemeubileerd of ongemeubileerd appartement, waarbij herinrichting niet of net wel nodig is, welke op uw smaak aansluit en bovenal zonder vervelende verrassingen,dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons toegewijde team zal u helpen om door elke fase van uw project te komen.

Wij kunnen in al uw behoeften voorzien. Onze service is zowel voor vastgoedinvesteerders als toekomstige eigenaars die op zoek zijn naar panden in Barcelona. Check onzekoopappartementen in Barcelona door hier uw criteria te selecteren of neem direct contact op met één van de leden van ons verkoopteam, die hier beneden gepresenteerd worden.

Eigenaar?
Wilt u uw vastgoed zo snel mogelijk verkopen en tegen de veste prijs? Klik hier.
ONZE GARANTIE
Foto

RUIM AANBOD APPARTEMENTEN

Of u nu overweegt om een verbouwing te doen, of op zoek bent naar een nieuwbouw appartement, wij hebben een grote variëteit aan appartementen te koop in Barcelona: duplex, huizen, lofts, zolders, familie accommodatie, woningen, studio´s en panden met een toeristische vergunning.
 
Foto

KIES UW IDEALE LOCATIE

Onze appartementen die te koop staan bevinden zich in alle wijken van Barcelona: Eixample, Gracia, el Born, Barceloneta, omgeving Ramblas, de Sagrada Familia of het strand. Wij helpen u de perfecte plaats te kiezen in overeenstemming met uw project.
Foto

ADVIES

Voor inversteerders heeft ShBarcelona een online tool voor huurinvesteringen ontwikkeld waarmee u gemakkelijk de winst op uw investering kunt berekenen. Wees niet bang om te kopen, wij zullen u ondersteunen bij elke fase van uw project.
 
Foto

INTERNATIONAAL

Barcelona is een aantrekkelijke stad, bezocht door heel wat buitenlanders. Om de communicatie makkelijker te maken en een kwalitatieve service te kunnen bieden spreken de leden van ons team Engels, Spaans en Frans. Zij staan altijd voor u klaar.
 
Foto

Herinrichting & decoratie

Ons vastgoedkantoor heeft een Herinrichting & decoratie service. U kunt met een gerust hart uw projecten toe vertrouwen aan betrouwbare partners. Een pak van uw hart, vooral wanneer u niet in Barcelona bent.
 
Foto

ERKEND AGENTSCHAP

ShBarcelona is lid van Apartur, het Colegio Oficial de Agentes de la Propiedad Inmobiliaria (Officiële Associatie van Vastgoedmakelaars) en ook van de Administradores de Fincas de Barcelona (Vastgoed Beheerders). Al deze instellingen erkennen ons management en onze expertise.
 
Ons team
Valentina Fierro
Department Director

Telefoonnummer: 934521347+411
Mobiel telefoonnummer: 681008181

Kantoor: Casanova 99, Barcelona
 
Sergi Peris de la Cruz
Sales Assistant

Telefoonnummer: 934521347+412
Mobiel telefoonnummer: 653760138

Kantoor: Casanova 99, Barcelona
 
Roger Granda
Sales Representative

Telefoonnummer: 934521347+433
Mobiel telefoonnummer: 620458220

Kantoor: Casanova 99, Barcelona
 
Albert Caravaca
Sales Representative

Telefoonnummer: 934521347+423
Mobiel telefoonnummer: 685512870

Kantoor: Casanova 99, Barcelona
 
Abel Pujol
Sales Representative

Telefoonnummer: 934521347+463
Mobiel telefoonnummer: 689639567

Kantoor: Casanova 99, Barcelona
 
Contact
De velden gemarkeerd met * zijn verplicht.