ShBarcelona appartementen verzekeringsdiensten

Verzekeringen voor onze appartementen in Barcelona

ShBarcelona beschermt uw eigendommen

Of u nu uw vastgoed of uw persoonlijke eigendommen wilt beschermen, ShBarcelona staat tot uw beschikking om u te helpen de zaken helder te krijgen. Soms is het moeilijk om alles te begrijpen dat te maken heeft met opstal en inboedelverzekering. De eisen verschillen per land, zeker als het om huren gaat.

Daarom voorziet ShBarcelona u van een Verzekeringsdienst om de juiste bescherming voor uw situatie te garanderen. Het voorkomt ook dat u in de val loopt van oververzekeren, of het tegenovergestelde, om te voorkomen dat u te lat ontdekt dat u niet zo goed verzekerd bent als u dacht. Het is essentieel om er zeker van te zijn dat de genomen verzekeringen overeenkomen met de marktwaarde om onaangename verrassingen te vermijden.

Om schade en diefstal te voorkomen stelt ShBarcelona voor om een verzekering af te sluiten die uw persoonlijke eigendommen beschermt, eigendommen die zich gedurende de hele periode van uw appartementen verhuur binnenin uw accommodatie in Barcelona bevinden.

ONZE GARANTIE
Foto

BESCHERMING

Met de verzekering en de bijbehorende garanties zult u gedekt zijn en neemt u geen risico´s.
Foto

Veiligheid

Zodra uw eigendommen volledig gedekt zijn, kunt u zich veilig thuis voelen.
Foto

Gemoedsrust

In het geval van een incident zult u gedekt zijn en zult u niet te maken krijgen met vervelende verrassingen. U zult een rustig verblijf in Barcelona hebben.
 
Ons team
Contact
De velden gemarkeerd met * zijn verplicht.