Appartementen en woningen met terras te huur in Barcelona
 
FILTERS
Mapa Barrios Mapa Barrios Sants Montjuïc Les Corts Eixample Sarrià - Sant Gervasi Ciutat Vella Sant Martí Gràcia HortaGuinardo SantAndreu NouBarris L'Hospitalet de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Just Desvern Sant Cugat del Vallès Cerdanyola del Vallès Montcada i Reixacs Sant Adrià del Besòs Santa Coloma de Gramenet
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Priis/Maand
0 Tot 0
Mapa Barrios Mapa Barrios Sants Montjuïc Les Corts Eixample Sarrià - Sant Gervasi Ciutat Vella Sant Martí Gràcia HortaGuinardo SantAndreu NouBarris L'Hospitalet de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Just Desvern Sant Cugat del Vallès Cerdanyola del Vallès Montcada i Reixacs Sant Adrià del Besòs Santa Coloma de Gramenet
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- +
M2
0 Tot 0
abrir Geavanceerd zoeken
Meldingen ontvangen
FILTERS
Plattegrond tonen
Plattegrond verbergen
Meldingen ontvangen
Plattegrond tonen
Plattegrond verbergen
Teken je zoekgebied
subir

Informatie over het huren van appartementen en woningen met een terras in Barcelona

Het klimaat is voor het grootste deel van het jaar in Barcelona een zegen. Het is een van de redenen voor toeristen om de stad te bezoeken en een van de belangrijkste redenen die expats doen besluiten om Barcelona als hun thuis te kiezen, of dit nu voor een paar maanden, een aantal jaren of voor de rest van hun leven is.

Barcelona heeft aangename temperaturen, die ideaal zijn om van het buitenleven te genieten.

Daarom zijn er veel appartementen met terrassen in Barcelona, maar is de vraag ook zeer groot, zowel door toeristen als door de lokale bewoners van de Catalaanse hoofdstad.

Als je op zoek bent naar een huurappartement in Barcelona, dan is voor veel mensen het hebben van een terras een minimale eis, iets waar de architecten van nieuwe gebouwen in Barcelona zeker rekening mee houden.

Het is vrij normaal dat appartementen van het type penthouse voorzien zijn van een terras. Een penthouse ligt op de bovenste verdiepingen van een appartementsgebouw en biedt vanaf het terras dus prachtig vrij uitzicht op de omgeving. Maar niet alle appartementen met terrassen zijn penthouses, en ook niet alle penthouses hebben per definitie een terras.

Er zijn daarnaast ook terrassen voor ieders voorkeur, sommigen zijn wat kleiner - bijna ter grootte van een balkon waar maar net een kleine tafel en twee stoelen op passen - en anderen zijn groot, soms nog groter dan het appartement zelf.

Terrassen worden vaak gebruikt voor ontbijt, lunch of diner, en op veel terrassen vind je dan ook een barbecue, waar je heerlijk vlees of vis op kunt bereiden, dat je vers op de markt in de Catalaanse hoofdstad hebt gehaald.

Een terras leent zich ook prima om te zonnebaden en de zon in Barcelona brandt soms heftig in de lente en zomer en ontspant heerlijk in de herfst en winter. Kinderen genieten natuurlijk ook van het terras, doordat ze lekker buiten kunnen spelen en huisdieren gaan op het terras graag in het zonnetje liggen.

 

De voordelen van het huren van een appartement met terras in Barcelona

Terrassen zijn in Barcelona veelal te vinden op de bovenste verdiepingen, maar ook op tussenverdiepingen en op de begane grond.

In Barcelona zijn er veel appartementen met terrassen of tuinen en het is een type woning waar veel vraag naar is. Als de grootte van de tuin het toelaat en de Vereniging van Eigenaren akkoord gaat, kan er zelfs een zwembad gebouwd worden. Sommige appartementsgebouwen in de rijkere gebieden van Barcelona, zoals Front Marítim del Poblenou of Pedralbes, hebben een zwembad op het dak.

Barcelona is vanwege het geweldige klimaat de ideale stad om te genieten van een terras en daarom zitten er in het onroerend goed portfolio van Barcelona voldoende huurwoningen met terrassen.

Je moet er wel rekening mee houden dat de aanwezigheid van een terras of tuin een veelgevraagd voorwaarde is en daardoor zijn de prijzen van deze appartementen iets hoger dan die van overige appartementen.

Heeft je appartement met terras daarnaast ook nog uitzicht op zee, dan kan de huurprijs nog verder oplopen. Woningen met een terras of tuin op de begane grond zijn erg in trek en het hangt dan ook af van de hoeveelheid daglicht, de ruimtelijkheid, de privacy en het deel van de wijk waarin de woning gelegen is, of hun prijs aanzienlijk veel hoger is, dan die van andere woningen in dezelfde wijk die geen terras of tuin hebben.