Verzekeringen voor onze appartementen in Barcelona

Misschien is het om dat we nooit verwachten dat er iets slechts zal gebeuren dat er niet veel tijd wordt besteed aan het voorkomen van de risico´s die verbonden zijn aan het eigenaar zijn van een appartement. De algemene voorwaarden van contracten helpen ook niet: niet allen vaak erg specifiek zijn en geschreven in kleine letters, daarbovenop is de verzekeringspolis vaak lastig om te lezen en niet motiverend om aandachtig te bekijken.

Wanneer u zich aanmeld voor een verzekeringspolis is het belangrijk om aandachtig onder meer volgende elementen te bekijken:
- Wanneer u een hypotheek aanvraagt, suggereren of verplichten sommige banken dat u zich opgeeft voor een verzekering, die in de meeste gevallen niet de dekking geeft die u nodig hebt.
- In andere gevallen meldt u zich aan voor een dekking die u al heeft via uw co-eigenaarschap: u zult dan voor een nieuwe garantie betalen terwijl u die al heeft.
- Wanneer het verzekeringsadres het huis is dat u gaat verhuren, zult u moeten aangeven in het verzekeringscontract of u het verhuurt ´met of zonder meubels´. Bij een voorval zal de verzekeringsmaatschappij wellicht weigeren om de meubels te vergoeden als deze niet vermeld stonden in het verzekeringscontract.
- Om vervelende verrassingen te vermijden in het geval van een voorval is het van belang om ervoor te zorgen dat u niet onderverzekerd bent en de ´evenredigheidsregel´ te vermijden.
- Etc.

Zonder hier verder op in te gaan wordt meteen duidelijk dat het aanmelden voor een verzekering niet zo eenvoudig is. Onze verzekeringsadviseur zal u adviseren bij het aanmeldingsproces en zal u begeleiden om tot een passende verzekeringspolis te komen en zal mogelijke schade of voorvallen regelen en u tegelijkertijd op ieder moment op de hoogte houden van de status van uw appartement. Voor informatie met betrekking tot de 'verzekeringen', kunt u contact opnemen met uw accountmanager of onmiddellijk met onze verzekeringsexpert.

Contact
ONZE GARANTIE
Foto

BESCHERMING

Met de verzekering en de bijbehorende garanties bent u gedekt en neemt u geen risico door uw gemeubileerde of ongemeubileerde appartement te verhuren.

Lees meer
Minder lezen
Foto

PRAKTISCH

ShBarcelona maakt uw leven gemakkelijker met betrekking tot uw accommodatie in Barcelona. Wij zorgen voor alles: verzekering en verhuur, het aantal contacten verdubbelen is niet nodig.

Lees meer
Minder lezen
Foto

ERKEND AGENTSCHAP

ShBarcelona werd opgericht in 2000 en is deel van Apartur, de Officiële Associatie van Vastgoedmakelaars en Barcelona's Vastgoed Beheerders. Al deze instellingen en publieke organen erkennen onze kennis en inzet.

Lees meer
Minder lezen
 
Ons team
Contact
De velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, así como el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de página web.