ShBarcelona Eigenaar vastgoedverzekering in Barcelona

ALGEMENE DIENSTVERLENING, ESSENTIEEL VOOR DE VERHUUR VAN UW ONROEREND GOED ZONDER INCIDENTEN

Het team Algemene Dienstverlening bestaat uit ervaren medewerkers die ervoor zorgen dat uw woning zonder incidenten wordt verhuurd. Het is onze taak om alle procedures inzake onderhoud en bescherming van het pand uit handen van de verhuurder te nemen. Deze dienst heeft als doel het comfort en welzijn van zowel huurder als eigenaar gedurende de looptijd van de huurovereenkomst te bewerkstelligen. De teams staan altijd ten dienste van de verhuurder en zij zorgen voor goed beheer van een toeristische, korte of lange termijn huuraccommodatie: de schoonmaak van appartementen, het onderhoud van installaties en het beheer van onvoorziene zaken via de geïntegreerde service van ShBarcelona Verzekeringen. Het team heeft direct contact met de overige afdelingen van ShBarcelona, om ervoor te zorgen dat alle noodzakelijke acties vanuit de diverse disciplines snel en efficiënt door onze deskundige medewerkers worden uitgevoerd. Hierdoor heeft de eigenaar er geen omkijken naar.

Alle klanten van ShBarcelona kunnen gratis advies vragen over de beschikbare producten.

SCHOONMAAKDIENSTVERLENING

De reinheid en de algemene staat van een appartement zijn erg belangrijk voor het comfort van de huurder, daarom wordt door het gekwalificeerde en ervaren personeel van de afdeling Algemene Dienstverlening een integraal en professioneel schoonmaaksysteem gehanteerd. Deze professionals zijn echte schoonmaakonderhoud experts. Ze zijn gespecialiseerd in het onderhouden en verzorgen van interieurs. Elke ruimte in huis heeft een uitgebreide lijst van zorg-, schoonmaak- en onderhoudstaken, waaraan tot in elk detail minutieuze aandacht wordt besteed.

Onderhoudsdienstverlening

Elk soort gebouw vereist - ongeacht het bouwjaar - specifiek onderhoud aan installaties, met als doel dat alles perfect functioneert ten tijde van het betrekken van de accommodatie door de huurder en tijdens het gehele verblijf. Ons team van ervaren technici is verantwoordelijk voor het beheer van elk technisch incident of elke storing met betrekking tot het normale gebruik van een woning. Onze professionele medewerkers zorgen voor het algemene onderhoud van de woning, reparaties, logistiek en het volgen en ontvangen van meubels of apparaten die bestemd zijn voor het appartement.

Verzekeringsdienstverlening

Op verzoek van onze klanten en met als constant doel om procedures te vereenvoudigen en te vergemakkelijken, heeft ShBarcelona ervoor gekozen om eigenaren in samenwerking met Catalana Occidente een verzekeringsdienst aan te bieden, die in geval van onvoorziene omstandigheden dekking biedt. Op deze manier heeft de klant nergens omkijken naar, want ShBarcelona neemt alle zorgen vanuit kantoor uit handen. Zodra het incident is ontdekt en gemeld, werkt de verzekeringsexpert van ShBarcelona zo snel mogelijk aan een passende oplossing.
 
Ons team
Contact
De velden gemarkeerd met * zijn verplicht.