blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Ontspanning

Verstopte kuuroorden in Barcelona

roze orchidee en drie zwarte stenen op elkaar
Geschreven door Daniella

In Barcelona vind je veel spa’s en speciale kuuroorden, die niet door iedereen ontdekt worden en daardoor onopgemerkt blijven. Maar als er één ding zeker is, dan is het dat het stadsleven best stressvol kan zijn.

Daarom is het ook zo van belang om allerlei diensten in de buurt te hebben, die je helpen en ondersteunen om je innerlijke rust weer te vinden.

Vandaag zal dit artikel van ShBarcelona je meer vertellen over de kuuroorden die in Barcelona te ontdekken zijn. Het zijn kleine en intieme oorden, ideaal voor de stedeling die even een momentje voor zichzelf wil.

Gerelateerd artikel: De beste kuuroorden en wellness-centra in Barcelona

Ontdek diverse kuuroorden in de stad

Le Patio Spa

opgerolde handdoeken, zeepjes en badkruiden

Foto via Pixabay

Bij Le Patio Spa ontdek je een wereld aan nieuwe sensaties. Hier worden oosterse technieken en rituelen gecombineerd met traditionele massages. De behandeling die je hier krijgt geeft je het gevoel dat je in een andere wereld terecht bent gekomen.

Je bent even in een andere cultuur, in een soort bubbel van rust en kalmte. Je krijgt het idee dat de tijd hier stil staat en je hebt echt het gevoel dat je op een plek bent die goed voor je is.

Le Patio Spa heeft een oppervlakte van 250 m2 en je vindt er een breed scala aan persoonlijke en ontspannende behandelingen. Ontdek de gezellige, knusse ruimte die als hydrotherapie- en ontspanningsruimte gebruikt wordt. Het is er zalig…

In het kuuroord bevinden zich 5 verschillende behandelruimten, 3 patio’s, een hydrotherapieruimte met een hammam en jacuzzi en een winkel, waar je diverse producten kunt kopen die verband houden met de kuuroordfilosofie. Le Patio Spa ligt in l’Eixample.

Aqua Urban Spa

Aqua Urban Spa is de ideale plek voor ontspanning, wellness en schoonheid. Het ligt in hartje Barcelona. Dankzij de uitstekende service die het kuuroord biedt, staan ze goed bekend in Barcelona. Ze hebben zelfs diverse prijzen gewonnen (Prijs voor beste stadskuuroord) voor de kwaliteit van de behandelingen en de persoonlijke aandacht die ze aan ieder van hun klanten geven.

Bij Aqua Urban Spa in Barcelona werkt een team dat bestaat uit de beste professionals en specialisten. Alles is tot in detail geregeld, van het interieur en de behandelingen zelf tot de aanwezige apparatuur. Er wordt alles aan gedaan om een werelds en exclusief stadskuuroord neer te zetten, dat het welzijn van mannen en vrouwen bevordert.

Hun aanpak is gebaseerd op een combinatie van hydrotherapie, massagetechnieken en esthetische behandelingen, daarbij gebruik makend van de modernste apparatuur.

Bij Aqua Urban Spa kun je kiezen uit diverse wellness-elementen, van thermale baden, massages en lichaamsbehandelingen, tot specifieke behandelingen voor pijnbestrijding, behandelingen voor zwangere vrouwen, ontspanningstherapie, gezichtsverzorging of anti-aging behandelingen. Ze hebben verschillende vestigingen, onder andere in de wijk Gracia.

Gerelateerd artikel: Goedkope lichaamsontharing in Barcelona

Rituels d’Orient

glazen flesje met massageolie en bloemen eromheen

Foto via Pixabay

Rituels d’Orient biedt schoonheids- en wellness-behandelingen, maar ook massages, naar zorgvuldig bewaarde en traditionele werkwijze. De Oosterse aanpak is gebaseerd op drie basispijlers: gekwalificeerd personeel, strikte protocollen en het gebruik van natuurlijke producten van hoge kwaliteit.

Als je voor de Hammam wilt gaan en deze wilt combineren met een traditionele behandeling, kies dan bijvoorbeeld voor het Hammam Rituals pakket.

Maar er is veel meer: de a la carte behandelingen zijn naar hartenlust te combineren en je kiest dat wat het beste bij jouw wensen en het moment past. Ga je voor een van de vouchers, dan kun je leuk besparen op je behandelingen.

9 Sentits

Deze kleine oase in het grote, drukke Barcelona biedt een breed scala aan behandelingen. Deze werken bevorderend voor het herstellen van de verbinding met jezelf.

Je gaat terug naar je kern en ontspant in een heerlijk rustige omgeving. Alle behandelingen zijn ontwikkeld om welzijn, evenwicht en innerlijke harmonie te stimuleren.

Bij 9 Sentits vergeet je voor even alle problemen en de dagelijkse stress die je ervaart, omdat jij op nummer één staat. Bij 9 Sentits vind je vier soorten behandelingen: massages, huidverzorging, rituele behandelingen en coaching.

Is er nog een ander kuuroord in Barcelona dat je aan kunt bevelen?

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter