blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Wetenswaardigheden

De beste adressen voor de uitverkoop in januari

Geschreven door Daniella

Voor de echte shopper is Barcelona aan het begin van het nieuwe jaar een waar shopping paradijs.  Kerstmis is weer voorbij en op 7 januari begint de winteruitverkoop officieel. De uitverkoop loopt tot begin februari en dat geeft je bijna een hele maand de tijd om goed te gaan winkelen. Hoewel tegenwoordig veel bedrijven – zowel fysiek als online – het hele jaar door korting geven, wachten veel mensen nog steeds op de traditionele uitverkoop. Ze verwachten dan namelijk nog voordeligere prijzen te kunnen krijgen bij alle winkels. Bij ShBarcelona kennen we de beste uitverkoopadresjes voor januari en die willen we graag met je delen.

Gerelateerd artikel: Apps die je helpen besparen

Wie houdt er nu niet van een koopje?

Foto via Pixabay

De meesten van ons hebben weinig tijd om te gaan shoppen en online winkelen is dan ook steeds populairder. Het is gemakkelijk, snel en comfortabel. Maar binnen de duizend en één opties die het internet biedt, is het soms lastig om de beste kortingen te vinden? Amazon heeft zeer interessante prijzen en een breed assortiment aan artikelen, van mode tot elektronica. Naast het feit dat het een betrouwbare online winkel is bij verzenden en retourneren, lees je ook oprechte reviews van kopers die je voor zijn gegaan. Voor kleding en accessoires kun je bij Asos terecht. Zij hebben geweldige kortingen en van een groot aantal merken zijn er items die je niet gemakkelijk zult vinden in Spanje. Als je wilt profiteren van luxe items met een korting tot 60%, is Net-a-Porter jouw online winkel. Voor beauty-junkies of make-up en cosmetica liefhebbers is Lookfantastic de ideale website. Zij geven het hele jaar door kortingen, maar in de uitverkoop kun je producten van bekende merken vinden met tot wel 50% korting. Een tip: abonneer je op hun nieuwsbrief, want ze sturen extra kortingen voor leden. Tegenwoordig hebben alle grote ketens een online winkel. Als je al weet dat je een specifiek item wilt gaan kopen, plaats het dan alvast in je winkelmandje, zodat het niet uitverkocht is. Reken wel tijdig af, anders loop je je product alsnog mis.

Gerelateerd artikel: Goedkope bruidsjurken in Barcelona

Foto via Pixabay

Als je liever traditioneel shopt en eerst graag ziet, aanraakt en past voordat je koopt, kun je naar elk winkelcentrum gaan. Je vindt afgeprijsde artikelen in alle modewinkels van grote ketens zoals Inditex, Mango of H&M. Voor basisitems van goede kwaliteit en met een leuke korting is Uniqlo een geweldige winkel. En El Corte Inglés is een winkel waar je echt alles vindt.  Er is een diversiteit aan merken en de prijzen zijn in januari flink gezakt. El Corte Inglés staat echt bekend om zijn uitverkoop en als je weet hoe je moet zoeken, vind je hier echte koopjes. Fnac en MediaMarkt bieden ook flinke kortingen op geselecteerde artikelen, dus als je wilt investeren in technologische producten, kun je nu je slag slaan. De uitverkoop is een goed moment om te investeren in een product dat je al langer leuk vindt, maar waarvan je de normale prijs te hoog vond. Alle bedrijven doen mee aan de uitverkoop in Barcelona. Een mooie korting is dan ook bij elk winkelcentrum te krijgen. Trakteer jezelf op iets nieuws en vergeet vooral ook niet de kleinere zaakjes bij jou in de buurt. Ook daar zijn winkeltjes die meedoen aan de sale in januari. Bovendien krijg je hier waarschijnlijk een meer persoonlijke behandeling en betere service.

Wat staat er op jouw lijstje voor de uitverkoop van januari?

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter