blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Ontdekken

Sieraden kopen in Barcelona

parelketting op houten decoratie
Geschreven door Joost

Er zijn in Barcelona diverse juwelierszaken waar u sieraden kunt vinden in ieder prijsklasse en met een verscheidenheid aan ontwerpen waar voor ieder iets te vinden is. Het is zonder enige twijfel dat wanneer u een sieraad koopt tijdens uw verblijf in Barcelona dit de vakantie nog gedenkwaardiger maakt.

ShBarcelona geeft u graag de informatie die u nodig heeft om in de stad op zoek te gaan en sieraden te kopen.

Gerelateerd artikel: Chique jurk kopen in Barcelona

Rabat

turqoise armband

Foto via Visualhunt

Wanneer u op zoek bent naar een uniek sieraad of speciale edelsteen die u cadeau wilt geven vanwege een speciale belofte of gebeurtenis dan heeft u bij Rabat een grote kans van slagen.

Elke Rabat winkel heeft een expositie van sieraden en horloges met een eigen persoonlijkheid, speciaal geselecteerd en gepresenteerd in een chique maar ontspannen atmosfeer.

In 2014 won de winkel de Best National Jewel Award bij Vogue. Rabat heeft twee locaties in Barcelona.

Locaties: Passeig de Gràcia 59 en Passeig de Gràcia 94 (beiden in het district Eixample)

Solá Joiers

Als u een exclusieve en speciaal voor u gemaakte sieraad zoekt dan is deze juwelier een goede keuze. U kunt het gehele proces van de creatie van het sieraad meemaken in het atelier.

Van ringen, diamanten sieraden en oorbellen tot zeer speciale catalogus stukken. Bij Solá Joiers vind je het hele scala van sieraden terug, een veelvoud aan design en materialen.

Locatie: Carrer de la Font Vella 57, Terrassa

Peca Joyas

dame in roze kleding met handen vooruit met twee grote ringen

Foto via Visualhunt

Deze originele en handgemaakt sieraden gemaakt door Anna Maresma uit Barcelona en Bili Sanchez uit Lima zullen u verbazen.

Zij hebben zowel in Lima als in Barcelona een studio en winkel, dit geeft hun creatieve werken een mondiale rijkdom.

Elk sieraad dat uit van Peca Joyas komt is bijzonder en enige in zijn soort, eigenzinnig en karaktervol. (Ze hebben diverse winkels in Barcelona, zoek ze maar eens op.)

Gerelateerd artikel: Luxe winkelen in Barcelona

Sant Joieria

In deze lijst van “sieraden te koop in Barcelona” zijn alle juweliers verschillend van elkaar en ieder heeft zo zijn eigen originele werkwijze. Zo kunt u beter kiezen welke juwelier het beste bij u past.

Sant Joieria combineert de traditie en creativiteit in haar creaties met de edele metalen en stenen. Wanneer u de galerie op de website van de juwelier bezoekt ziet u dat zij streven naar perfectie in schoonheid en ambacht.

Locatie: Carrer Petritxol 1 (in de wijk Gotic)

Daniel Vior

hand met armbanden, zilver en blauwe details

Foto via Visualhunt

Alle designersieraden zijn gemaakt in het Eixample district van Barcelona, waarbij het kosmopolitische en mediterrane duidelijk invloed hebben op het werk.

Daniel Vior‘s ervaring als een goudsmid ziet men terug in elke edelsteen en elke creatie. Afgezien van hun duidelijke naambord is de winkel makkelijk te vinden.

Locatie: Carrer Arago 154 (in de wijk La Dreta de l’Eixample)

Ken je een van deze winkels? En wat is je favoriete sieraad?

Over de auteur

Joost

Joost is een Nederlandse beeldend kunstenaar die 10 jaar geleden naar Spanje vertrok. Hij houdt van de Spaanse cultuur, taal en natuurlijk het Mediterraanse klimaat. Hij is een enthousiast blogger die schrijft over cultuur, kunst en sociale trends. Hij houdt zowel van het drukke stads leven als het rustieke platteland van Spanje.

1 Reactie

  • Geachte heer Joost.
    Weet UMisschien het adres van juwelier balmes ln Barcelona of op een ander adres in Spanje? d
    H artelijk dank.

Laat een reactie achter