blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Ontdekken

Goedkope bruidsjurken in Barcelona

Geschreven door Daniella

Trouwen kan een sprookje of een nachtmerrie zijn. Het hangt van veel factoren af ​​en een van die factoren is het budget dat je voor de bruiloft hebt. Het lijkt soms alsof een dure bruiloft meer huwelijk is en alsof er meer liefde tussen het paar is, wanneer er meer geld in de bruiloft geïnvesteerd is.

Maar dat is natuurlijk grote onzin. Veel stellen die gaan trouwen, willen niet veel geld uitgeven en geven er de voorkeur aan om iets zuiniger te feesten. Er zijn ook veel stellen die een uitbundige bruiloft liever willen vermijden, maar onder druk van familie en om de lieve vrede te bewaren, wordt er toch een huwelijksfeest verwacht.

  • seizoenshuur barcelona

 

En zo worden goedkope bruiloften geboren. Eenvoudige bruiloften waarbij het alleen van belang is, om met alle aanwezigen de liefde te delen, zonder zich te hoeven schamen voor ongemakkelijke of overbodige uitgaven.

Een element dat onverbiddelijk de prijs verhoogt voor het vieren van een bruiloft, is de bruidsjurk. Daarom laat ShBarcelona je graag een paar plekken zien, waar je een voordelige bruidsjurk kunt kopen.

Waar vind je goedkope trouwjurken in Barcelona?

Martina Sposa

Goedkopere alternatieven vind je in de winkel van Martina Sposa. Nu goedkopere bruiloften volop aandacht krijgen, biedt dit bedrijf zelfs de mogelijkheid om een ​​jurk te ontwerpen naar de smaak van de bruid.

rok met laagjes in bruidsjurk

Foto via Visualhunt

Hierbij wordt rekening gehouden met het budget van de aanstaande bruid. Je kiest zelf de afwerking van de jurk en het materiaal.

Je krijgt de jurk van je dromen, maar dan tegen een prijs die past binnen jouw financiële middelen.

LocatieAvinguda Diagonal 676

Paar maandjes naar Barcelona?

Innovias

Innovias is een van de meest gebruikte opties voor bruiden die op zoek zijn naar een goedkope trouwjurk. Ze garanderen dat je er een goedkope jurk van goede kwaliteit kunt kopen en ze doen er alles aan om al jouw wensen in de jurk tot uiting te laten komen.

bruidspaar met rozen

Foto via Pixabay

Wanneer de jurk volgens planning gereed is, heb je geen stress meer om je jurk op je trouwdag. En met elf jaar ervaring ben je bij Innovias dus aan het goede adres voor het aanschaffen van een goedkopere bruidsjurk in Barcelona.

Locatie: Gran Vía de les Corts Catalanes 774, 2e verdieping, huisnummer 3ª

Gerelateerd artikel: Een romantische massage voor twee

Waar goedkope trouwjurk online kopen?

Een bruidsjurk bij een fysieke winkel gaan kopen, is vaak duurder dan dit online doen. Er moet immers ook betaald worden voor de vierkante meters showroom en het personeel dat in de winkel staat.

vier jurken aan hangers

Foto door Jonas Tana via Visualhunt

Daarom zijn online winkels in staat om kwaliteitsproducten aan te bieden tegen zeer concurrerende prijzen.

Bridesire

De online winkel Bridesire is gespecialiseerd in trouwjurken met honderden modellen en vormen. Het zal moeilijk voor je zijn om er niet een te vinden waar je van houdt.

Ontdek maandelijks huren via ShBarcelona

Todo Ceremonias

Als je wilt, kun je ook kiezen voor Todo Ceremonias. Dit is een andere online winkel met allerlei kostuums en jurken voor een geweldig feest en tegen zeer betaalbare prijzen.

trouwjurk passen

Foto via Pixabay

Hier vind je behalve bruidsjurken, ook pakken voor de bruidegom, voor de gasten, voor de bruidsmeisjes en voor de moeder van de bruid.

Sedka Novias

Ten slotte heeft Sedka Novias bruidsjurken in de online outlet, die zeer interessant kunnen zijn voor liefhebbers van een specifiek merk of een specifieke ontwerper.

 Waar heb jij je bruidsjurk gekocht? Ben je ervoor naar een andere stad gevlogen?

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter