blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Tapasrestaurants

De beste tapas in Sarrià-Sant Gervasi

Tapas zijn kleine, Spaanse culinaire gerechtjes. Ze worden gegeten als snack bij een drankje of als maaltijd en als je het moeilijk vindt om te kiezen, is dit de beste manier om de Spaanse keuken te proeven. Aangezien er eindeloze variaties mogelijk zijn naar ieders smaak en voorkeur kan de keuze overweldigend zijn. Van aardappelen tot vlees, vis en groenten, maar het wordt je vergeven wanneer je ogen groter zijn dan je mond. ShBarcelona heeft de selectie beperkt tot de beste restaurants in Sarrià-Sant Gervasi. Hieronder volgen onze warme aanbevelingen.

Gerelateerd artikel: De beste tapas in El Born

Show Plate & Tapa

Foto via Visualhunt

Dit is de perfecte plek als je ergens in rust wilt dineren en het is ook een plek waar nog niet iedereen het bestaan vanaf weet. Show Plate en Tapa biedt gezelligheid en intimiteit en heeft alles wat je kan wensen, met traditionele tapas met moderne details op de kaart. We raden je aan om tijdens het verkennen van de kaart van een cocktail te genieten. En hoewel het allemaal lekker is, is de ravioli van bloedworst een absolute must. Aarzel niet een dessert te nemen, want de chocoladepudding is helemaal het einde. Spreek er af met je vrienden, je zult er zeker geen spijt van krijgen!

Locatie: Carrer de Reus 22

Bar Tomás

Bar Tomás is de plek als je op zoek bent naar authenticiteit. Authenticiteit en de beste “patatas bravas” in een straal van 100 mijl. Bestel “una clara” (een traditionele drank gemaakt van bier en limonade/citroen frisdrank), ga rustig zitten en neem de tijd om het traditionele tapasmenu te proeven. Perfect als je je Spaans wilt oefenen en je als een local wilt voelen.

Locatie: Carrer Major de Sarrià 49

Gerelateerd artikel: Poblenou een wijk om te ontdekken

Vivanda

Als de zon schijnt, ga dan rechtstreeks naar Vivanda. Met een mooi openluchtterras in de lente- en zomermaanden is deze plaats een echte aanrader voor een date-avond.

Foto via Visualhunt

Als meest formele restaurant in dit artikel heeft Vivanda een menu dat veel keuze biedt en ontzettend lekker is. De ingrediënten die ze gebruiken zijn van de hoogste kwaliteit en het restaurant beschikt over alle klassieke smaakcombinaties waar we van houden en die we verwachten. En maak je geen zorgen, je bankrekening wordt niet geplunderd; de gemiddelde prijs van tapas die hier geserveerd worden is € 5-10 en de porties zijn royaal.

Locatie: Calle Major de Sarrià 134

*Hoofdfoto door avlxyz via Visualhunt

Wat is jouw favoriete tapasrestaurant in Barcelona?

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter