blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Vrije tijd en cultuur

Reisartikelen kopen in Barcelona

Geschreven door Daniella

Wil je vanuit Barcelona naar het buitenland reizen of ben je naar Barcelona gekomen en heb je veel te veel geshopt? Dan kan het handig zijn om je bagagemogelijkheden uit te breiden. Soms is het ook gewoon tijd voor een nieuwe koffer of tas, want ze verslijten snel, zeker als je het vliegtuig pakt. ShBarcelona heeft vandaag een overzicht van winkels voor je samengesteld, waar je prima reisartikelen kunt kopen in Barcelona. Je kunt eerst online het assortiment checken, maar natuurlijk ook snel op pad gaan, voordat je je vlucht mist.

Gerelateerd artikel: Outlet shopping in en rond Barcelona

Wolala

Foto via Visualhunt

Wolala is een keten van winkels met allerlei handige spulletjes tegen betaalbare prijzen. Je vindt hier hulpmiddelen voor in de keuken en badkamer, koffers, massage-artikelen, autoaccessoires, electronische gadgets, speelgoed, zoete lekkernijen, drinken en nog veel meer.

Locaties: Carrer Comtal 13, Rambla Catalunya 25 en Carrer Gran de Gràcia 104

Nukak

Nukak is een merk dat opgericht is in 2001 en het heeft een collectie met fleurige, originele ontwerpen van tassen gemaakt van weggegooide spullen. Je vindt hier portemonnees, reistassen, rugzakken, heuptasjes en nog veel meer en ze zijn allemaal gemaakt van bijvoorbeeld oude posters of autogordels.

Locatie: Carrer de l’Argenteria 55

Decathlon

Foto via Visualhunt

Decathlon is inmiddels een bekende winkel en heeft de grootste sportwinkels in heel Europa. Ze verkopen hier sportgerelateerde artikelen, zoals een ruim aanbod kleding en accessoires voor elke soort sport. Bij Decathlon kun je kiezen uit een groot assortiment reisartikelen en koffers, de meesten met felle kleuren of vrolijke prints gemaakt van stevig materiaal.

Locaties:  winkelcentrum L’Illa Diagonal op de Avinguda Diagonal 557, Carrer de La Canuda 20 in Ciutat Vella of Carrer de la Pau 12 bij Port Forum

Misako

Misako is een Spaans label dat tassen, portemonnees, rugzakken, koffers en reistassen verkoopt.

Locaties: winkelcentrum Diagonal Mar op de Avinguda Diagonal 3, Avinguda Portal de l’Àngel 14, Carrer de Padilla 301, Carrer de Gran de Gràci 174 en Avinguda Diagonal 208

Gerelateerd artikel: Els Encants vlooienmarkt

El Corte Inglès

Foto via Visualhunt

El Corte Inglès werd in de zomer van 1940 opgericht en het is één van de grootste warenhuizen ter wereld. Elke El Corte Inglès heeft duizenden merken in het assortiment en ze zijn per categorie ingedeeld op de vele verdiepingen in het warenhuis. El Corte Inglès heeft afdelingen, zoals “Mode en accessoires”, “Computer en electronica”, “Speelgoed en videospellen” en “Parfum en cosmetica“. Daarnaast vind je er ook boeken, films, artikelen voor je interieur, sportartikelen en nog veel meer.

Locaties: Plaça de Catalunya 14, Avinguda Diagonal 471, Avinguda Diagonal 617 en Avinguda Portal de l’Àngel 19-21

Casa Antich

Casa Antich is een winkel voor koffers en reisbaggage en het bestaat al meer dan 100 jaar. De winkel heeft een ruim assortiment met merken als Benzi, American Tourister, Eastpack, Samsonite en Delsey. Casa Antich levert ook maatwerk voor reizigers met speciale wensen en eisen.

Locatie: Carrer del Consolat de Mar 27-31

*Hoofdfoto via Visualhunt

Hoe pak jij je spullen het liefst in voor een reis?

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter