blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Gezondheid

Haartransplantatieklinieken in Barcelona

vrouwelijke chirurg met bril
Geschreven door Daniella

Steeds vaker zie je dat mannen en vrouwen kiezen voor een haartransplantatie om hun kaalheid (of alopecia) op te lossen. Het kan namelijk voor problemen met het zelfvertrouwen zorgen. Met het herstel van de kaal geworden hoofdhuid weer in het vooruitzicht en het verlangen naar vroeger, waarin je je nooit zorgen hoefde te maken over je weelderige haarbos, keren veel mensen zich tot esthetische methoden om er weer als vanouds uit te zien.

Houd er echter rekening mee dat het transplanteren van haar een complexe techniek betreft, die door ervaren professionals uitgevoerd dient te worden. Dat betekent dat je niet over een nacht ijs moet gaan bij de selectie van een haartransplantatiekliniek. Vandaag zal ShBarcelona in dit artikel dan ook dieper ingaan op een aantal haartransplantatieklinieken in Barcelona.

Gerelateerd artikel: Goede kapsalons in Barcelona

Herstel van kaalheid met een haartransplantatie

kale man met baard aan telefoon

Foto via Pixabay

De eerste locatie die we met je willen delen is Clínica de Trasplante del Pelo Vila-Rovira (Vila-Rovira Haartransplantatiekliniek), een kliniek die wetenschappelijk te werk gaat, die in het hele land hoog scoort en waar een team van haarspecialisten werkt, dat een bijzonder esthetisch oog voor het eindresultaat heeft.

Aan het hoofd van de kliniek staat Dr. Vila-Rovira. Hij ontwikkelt en past de meest geavanceerde technieken toe: haartransplantaties met de FUE-techniek, haartransplantaties met de FUT-techniek (een strip huid) en behandelingen tegen haaruitval. Hierbij behandelt hij iedereen op een persoonlijke manier, met als doel haarverlies te beperken en haarproblemen op te lossen. De kliniek is gevestigd in Barcelona, aan de Passeig Bonanova 112, in de wijk Sarrià.

De kliniek beschikt over de meest geavanceerde technologie om het haar dat je verloren bent te herstellen. Daarnaast heeft het moderne en patiëntvriendelijke faciliteiten. De volgende kliniek waar we het over willen hebben is Corporación Capilar, gevestigd aan de Passeig de Gràcia 44. Het betreft hier een van de allereerste klinieken die zich heeft gespecialiseerd in behandelingen met betrekking tot het haar.

Gerelateerd artikel: Het microbladen van wenkbrauwen in Barcelona

man met zwart jasje en gestreept shirt

Foto via Pixabay

Eén van de beste oplossingen van dit moment voor het behandelen van diverse soorten haarproblemen, is het transplanteren van haar. Corporación Capilar biedt een nieuwe techniek aan, die beter resultaat belooft. De techniek heet PRP (Plasma Rico en Plaquetas), waarbij plasmaplaatjes die rijk zijn aan groeifactoren het haarverlies behandelen. Daarnaast vindt er ook een schokbehandeling plaats, die ervoor moet zorgen dat er weer nieuwe haargroei ontstaat. Je herstelt sneller van deze behandeling, het eindresultaat is beter en het weefsel geneest optimaler.

Bij Corporación Capilar gebruiken ze verschillende transplantatietechnieken, waaronder de FUE en de FUT. De specialist zal voor de meest geschikte behandeling kiezen, afhankelijk van het individuele probleem dat bij elke patiënt geconstateerd wordt. De laatste kliniek die we aan willen bevelen is Clínica Esbeltia, dat aan de Carrer Diputación 95 ligt, in de wijk Nova Esquerra de l’Eixample.

Clínica Estética Esbeltia maakt deel uit van een reeks bedrijven, die samen meer dan twintig jaar ervaring in de gezondheidssector hebben. Ze bieden een breed scala aan esthetische, medische behandelingen aan tegen betaalbare prijzen. Daartegenover staat wel altijd maximale garantie en veiligheid. Een haartransplantatie is een esthetische, chirurgische ingreep die bestaat uit het verwijderen van haar van de patiënt, om het later naar een haarloze zone op het hoofd te transplanteren. Het gevolg is een herstel van de huid waar de haarfollikels eerder waren aangetast door alopecia.

Omdat de donor en de ontvanger dezelfde persoon zijn, wordt het risico op afstoting van de haartransplantatie beperkt en je bereikt met deze techniek ook het meest natuurlijke resultaat.

Heb jij al eens een haartransplantatie gehad? We zijn benieuwd naar het resultaat!

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter