blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Evenementen

Waarom je Cosmobeauty Barcelona 2020 niet mag missen

verzorgde dame
Geschreven door Daniella

Cosmobeauty Barcelona 2020 staat gepland voor 16, 17 en 18 mei. Het beautyevenement met een groot aantal activiteiten zal plaatsvinden in Paviljoen 2 van de Fira de Barcelona aan de Gran Via. Het betreft een imposante ruimte van 10.000 m2 aan expositiemogelijkheden en 7.000 m2 is gewijd aan trainingen en workshops.

De editie van 2020 bevat weer veel noviteiten en het doel van de beurs is dan ook om de verwachtingen van vorig jaar –  waarbij er 50.000 professionele bezoekers waren – te overtreffen. Vandaag zal dit artikel van ShBarcelona je er meer over vertellen.

Belangrijke update: Vanwege het Corona-virus kunnen data van evenementen verplaatst worden. Houd voor actuele informatie de website van het evenement zelf in de gaten!

Gerelateerd artikel: Je wenkbrauwen microbladen in Barcelona

Wat brengt Cosmobeauty Barcelona 2020?

make up artikelen

Foto via Pixabay

Van 16 tot en met 18 mei vindt Cosmobeauty Barcelona 2020 in de Fira de Barcelona plaats en het zal al weer de vierde editie zijn. Het doel van deze beurs is om de trends en ontwikkelingen op het gebied van schoonheid onder de aandacht te brengen en opleidingen aan te bieden.

Het gaat hierbij om twee belangrijke speerpunten: innovatieve opleidingen en workshops plaats laten vinden en de nieuwste apparatuur en materialen (voor schoonheidssalons, kapsalons, manicure en pedicure, make-up, image consultancy, Gezond leven & Wellness en esthetische geneeskunde) aan de man brengen.

Cosmobeauty Barcelona 2020 is – net als voorgaande jaren – dé ontmoetingsplek voor zowel nationale als internationale professionals en toonaangevende merken. In deze vierde editie staan er weer interessante noviteiten, presentaties, trainingen en shows op het programma.

Het opleidingsaanbod tijdens deze beurs is echt bijzonder. Het is namelijk samengesteld door professionals die al een lange carrière in de schoonheidsbranche achter de rug hebben en dus uit ervaring spreken.

Zodra je in de beurshal bent, kun je de expositieruimte Schoonheid & Gezond leven bezoeken. Hier vind je kleinschalige, maar zeer dynamische trainingsevenementen, die speciaal gericht zijn op de bezoeker.

Gerelateerd artikel: Haartransplantatieklinieken in Barcelona

Daarnaast zal deze keer de 2e editie van Global Beauty Hub (GBH20) worden gehouden. Voor wie het nog niet weet: dit is een congres gericht op alle partijen die deel uitmaken van de beauty branche, of het nu gaat om ondernemers, directeuren of managers van schoonheidscentra of fabrikanten van beautyproducten.

gelakte nagels

Foto via Pixabay

Er zijn verschillende beursonderdelen: Gezond leven & Wellness, Esthetische Ingrepen en Schoonheid. Ook valt de 33e editie van het Internationale Congres voor Vooruitstrevende Schoonheid op. Dit interessante congres biedt op elk van de drie beursdagen een uitgebreid programma aan presentaties aan en hier hoef je niks extra’s voor te betalen!

Op het gebied van Nagels en Make-up en Kappers is er de 3e editie van het Internationale Image Consulting Congres. Dit is een congres dat tijdens de vorige edities heel erg werd gewaardeerd door de bezoeker. Het gaat in feite om het enige congres dat in ons land wordt aangeboden over consulting en wordt uitgevoerd door de oprichters van de Asesoría de Imagen.

Op de catwalk zullen tijdens de beurs diverse spectaculaire shows te zien zijn en de onderwerpen van deze shows zijn alles m.b.t. kappers, make-up en bodypainting. Bovendien zal de Vida Estética Magazine Award voor de 6e keer uitgereikt worden aan het beste en meest innovatieve product of bedrijf. Hiermee worden professionals in de schoonheidsbranche en kapsalons in het zonnetje gezet en beloond voor hun inzet.

De Fira de Barcelona is verdeeld over twee grote locaties: Gran Vía en Montjuïc. De eerste bevindt zich aan Avinguda Joan Carlos I in Hospitalet de Llobregat en de tweede is aan de Avinguda Reina Maria Cristina in de wijk Sants Montjuïc. Wanneer de beurs op beide locaties plaatsvindt, kun je gebruik maken van de pendelbussen die de Fira de Barcelona heeft geregeld om tussen beide locaties te reizen.

Je kunt de Fira op diverse manieren vanaf het vliegveld, station of vanuit de wijk Sants bereiken. Zo zijn er stadsbussen, kun je de metro pakken (L9, halte Fira) of gebruik maken van een taxi.

Wat is voor jou het meest interessante aan Cosmobeauty Barcelona 2020?

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter