blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Sport en activiteiten

De beste cadeautjes voor Moederdag

Geschreven door Daniella

Moederdag is een van de meest bijzondere dagen van het jaar. Als er één persoon in je leven is die bedankt mag worden voor alles wat ze deed, doet en nog zal gaan doen, is het ongetwijfeld je moeder. Deze dag is bijzonder, niet alleen omdat je je ouders deze dag een hoop extra liefde geeft, maar ook omdat het een dag voor het hele gezin is, een dag om te relaxen, samen iets leuks te doen en een dag waarop je een cadeautje wilt geven aan een van de belangrijkste personen in je leven. Vandaag zal dit artikel van ShBarcelona dan ook ingaan op de mogelijke cadeaus voor Moederdag. Wie wat inspiratie kan gebruiken, leest vooral lekker verder!

Gerelateerd artikel: Er even tussenuit met Semana Santa

Het mooiste cadeau voor Moederdag

Foto via Pixabay

Moederdag vraagt altijd om een prachtig cadeau voor je moeder, maar soms weet je echt even niet meer wat je haar moet kopen. Je wilt immers graag aan de verwachtingen voldoen en haar geven wat ze verdient. Normaal gesproken zoek je naar iets praktisch, nuttigs, soms iets met emotionele waarde (door jezelf gemaakt) en soms zelfs iets luxe, terwijl je weet dat de prijs van het cadeau niet bepalend is voor wat je moeder er van zal vinden. Iets wat de meeste vrouwen – en moeders in het bijzonder – leuk vinden, is bloemen. Bloemen zijn het perfecte cadeau voor veel mensen, vanwege hun fleurigheid, schoonheid en de mogelijkheden die het biedt om een ruimte in een keer een andere uitstraling te geven. Bovendien is het geven van bloemen cultureel gezien een teken van liefde. Bij Interflora kun je online een boeket dat je leuk vindt kiezen en het rechtstreeks bij je thuis af laten leveren. Een ander ideaal cadeau voor Moederdag is iets decoratiefs, maar dan voorzien van een boodschap. Denk aan een kussen met een liefdevolle boodschap voor je moeder, een beker met een mooie spreuk of een hoesje voor haar mobiele telefoon met daarop de tekst “Ik hou van je, mama!” Je kunt deze cadeaus online kopen bij UO.

Gerelateerd artikel: Romantische massage voor twee

Foto via Pixabay

Sieraden als cadeau worden altijd zeer gewaardeerd met Moederdag. Deze voegen iets toe aan je outfit en je persoonlijkheid en ze kunnen een soort kenmerk van je verschijning worden. We raden de sieraden van Beatriz Palacios aan, omdat ze delicaat en stijlvol zijn en met veel plezier gedragen zullen worden. Aan de andere kant is het geven van een ervaring ook altijd een uitstekend idee. Een dagje naar een spa, een speciaal restaurant, een avontuurlijke activiteit… elk plan dat je moeder uit haar comfortzone haalt en haar uitnodigt om van het leven te genieten is goed. Ontdek veel van deze activiteiten bij Smartbox. Een ander idee is om je moeder op iets lekkers te trakteren. Ze verdient het beste, dus met een heerlijk pakket gevuld met gourmetproducten van Cristina Oria – die de haute cuisine thuis brengt – sla je de plank zeker niet mis. Tot slot hebben we nog een elegant geschenk gevonden voor moeders: een vulpen. Dit geschenk, dat in het verleden veelal voor mannen bestemd was, is meestal bedoeld voor mensen die veel schrijven of documenten ondertekenen. Aangezien de wereld is veranderd en vrouwen lang niet alleen maar huisvrouw zijn, kan je moeder als advocaat, rechter, schrijver, zakenvrouw, notaris of  gewoon liefhebber van vulpennen, rekenen op een prachtig geschenk. Een Bailey-vulpen vind je bijvoorbeeld bij El Corte Inglés.

Wat geef jij jouw moeder deze Moederdag?

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter